29 / 04 / 2024

Hurda fiyatları düştü! Hurdada beklenen indirim haber geldi! 22 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları düştü! Hurdada beklenen indirim haber geldi! 22 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları haftaya güzel haberlerle başladı. Fiyat listesi güncellenen hurdada da beklenen haber geldi. Hurda fiyatları düşmeye başladı. Peki hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarında son durum ne? İşte 22 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatlarında beklenen haber geldi. Hurda alım satım işi yapan sektör temsilcilerini ilgilendiren indirim haberi şimdi geldi. An itibariyle hurda fiyatları düşmeye başladı. Geçtiğimiz hafta zam haberleri ile piyasaları sallayan hurd bu hafta sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü.

Şu an Çin'in tekelinde bulunan inşaat demirinin yanı sıra gözünü hurdaya da dikti. Tahminlere göre dünya genelinde 300 milyar dolar hacme sahip demir ve bakır hurda ile ilgili bazı iddealar ortaya atılmaya başlandı.

Bakır ve demir hurda alım sektörü yıllardır gerekli önemi kazanamadı. Fakat Çin'in yıllık kazanç tablosu gözleri kamaştırmaya başladığı anda  küresel ekonomide söz sahibi ülkeler yönünü hurdaya çevirmeye başladı. ABD öncülüğünde Batı Avrupa ülkelerinin ortaklığında yeni alım satım merkezi kurulacağı söylentileri ise gitikçe yaygınlaşmaya başladı.

Peki hurda fiyatları  bugün ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? 2022 hurda fiyatları kaç TL? 22 Kasım 2022 hurda fiyat listesi...


  


Geri Dön