29 / 04 / 2024

Hurriyetemlak.com Altın Örümcek Ödülü'nü aldı!

Hurriyetemlak.com Altın Örümcek Ödülü'nü aldı!

Hurriyetemlak.com, 11. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde ‘Seri İlan’ kategorisinin 1. si seçildi. Yenilikçi yaklaşımıyla her geçen gün inovatif çözümler sunan Hurriyetemlak.com'da kullanıcılar; satılık ve kiralık konut, işyeri ve arsa ilanlarına ulaşabiliyor




Web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelere destek amacıyla düzenlenen 11. Altın Örümcek Web Ödülleri Töreni 9 Ekim'de Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı. En iyilerin seçildiği gecede Hurriyetemlak.com, ‘Seri İlan’ kategorisinde birincilik ödülünü aldı.


Gecede Hurriyetemlak.com adına ödülü alan Genel Koordinatör Ahmet Kurşunlu mutluluğunu ifade ederek, "Tüm ekibin başarısı sonucu Altın Örümcek Web Ödülleri Seri İlan 1.'si ödülünü aldık. Tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.


Yenilikçi yaklaşımıyla her geçen gün inovatif çözümler sunan Hurriyetemlak.com'da kullanıcılar; satılık ve kiralık konut, işyeri ve arsa ilanlarına kolaylıkla ulaşabiliyor. Emlak Sektörüne dair her şeyi tek çatı altında buluşturan Hurriyetemlak.com, içerdiği ürünleri sürekli geliştirerek kusursuz hizmet sunmayı amaçlıyor. Çok seçenekli, güncel ve detaylı ilanları, gelişmiş arama ve filtreleme özellikleri, kullanıcı dostu tasarımı, sektöre dair güncel haberleri ve istatistiki bilgileri ile tam anlamıyla emlak sektörünün nabzını tutan Hurriyetemlak.com, saha satış ve müşteri ilişkileri kadrosunu da her yıl genişleterek büyümesine devam ediyor.



Geri Dön