Emlak Konut

Hurriyetemlak.com'dan bir ilk daha!

Navigasyon teknolojileri hurriyetemlak.com'la buluştu!

Hurriyetemlak.com değişen çağın değişen tüketicisine uyum sağlamak isteyen emlak acentelerine üyelik paketleri dahilinde çok avantajlı fiyatlar ile benzersiz ürünler sunuyor: Asus PDA Cep Telefonu ve Navia Yol Rehberi.

Portföylerindeki tüm ilanları dijital haritaya yükleyen emlak ofisleri, her gittiği yeri portföyüne ekleyerek hem kendisine, hem müşterisine zaman kazandırıyor.

Yeni konut alımında en önemli unsur konum!!

Geçtiğimiz günlerde Hurriyetemlak.com sitesinde gerçekleştirilen anket sonuçları konut alma kararında en önemli etkenin konum olduğunu gösteriyor. Kompakt ve zarif tasarımı, kolay kullanılabilir oluşu ile piyasadaki emsallerinden ayrılan ASUS P526, bilgisayarınız ile senkronize çalışmanıza yardımcı olurken, aynı zamanda navigasyon teknolojisi ile fark yaratıyor.

Hurriyetemlak.com Navia ve Asus ile portföyünüzü cebinize getiriyor!

Emlak ofislerinin portföylerini dijital ortama taşıyarak işinizi kolaylaştıran Hurriyetemlak.com, bu hizmeti bir adım daha öteye taşıyarak cebe sığdırıyor.
Hürriyet Emlak için özel olarak geliştirilen yazılım sayesinde kampanya dahilinde alınan donanımlar ile portföy koordinat bilgileri düzenleniyor. PDA Telefon üzerinde yüklü Navia Yol Rehberi ile; gitmek istediğiniz adresi yazar yazmaz, en uygun rotayı kısa sürede hesaplıyor, varış noktasına kadar Türkçe seslendirmeli ve grafik görüntülü yönlendirme ile yol tarifi yapıyor.