29 / 04 / 2024

Hüseyin Arslan, Arista Gayrimenkul Yatırımları A.şž. 'yi kurdu!

Hüseyin Arslan, Arista Gayrimenkul Yatırımları A.şž. 'yi kurdu!

Arista Gayrimenkul Yatırımları Ticaret ve Sanayi Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hüseyin Arslan, Başkan Yardımcısı olarak Timuçin Devrim Yalı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Ali Arslan görev yapacak



Arista Gayrimenkul Yatırımları Ticaret ve Sanayi Anonim şžirketi; Mahmut Arslan, Hasan Arslan, Hüseyin Arslan, Ali Arslan ve Timuçin Devrim Yalı tarafından İstanbul Topkapı 'da kuruldu.

200 bin TL sermaye değerine sahip olan şirketin ortakları ve sermaye dağılımına göre;

54 bin TL 'si Mahmut Arslan 'a,
53 bin TL 'si Hasan Arslan 'a,
53 bin TL 'si Hüseyin Arslan 'a,
20 bin TL 'si Ali Arslan 'a,
20 bin TL 'si ise Timuçin Devrim Yalı 'ya ait.

Firmanın iş konusu; Gayrimenkul imar ve inşaatı ticareti kiralaması kiraya verilmesi ve bunlar üzerinde her türlü projeler oluşturulması ve işletilmesi. Ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işlerin yapılması olarak belirlendi.

Arista Gayrimenkul Yatırımları Ticaret ve Sanayi Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hüseyin Arslan, Başkan Yardımcısı olarak Timuçin Devrim Yalı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Ali Arslan görev yapacak.

Adres: Davutpaşa Caddesi-Topkapı
Tel: 0212 347 34 00

Mahmut Arslan, Hasan Arslan, Hüseyin Arslan, Ali Arslan ve Timuçin Devrim Yalı aynı zamanda AR şžirketler Grubu 'nun da yönetim kurulunda yer alan isimler arasında.


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön