Kim Kimdir?

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Eğitim Hayatı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü okuyan ve 1992 senesinde “Yüksek Onur” seviyesi ile mezun olan Hüseyin ARSLAN,

İş Hayatı

 1993 senesinden bu zamana İnşaat & Taahhüt, Gayrimenkul Geliştirme, Havacılık, Medikal & Sağlık, Tarım, Bilgi Teknolojileri (IT), Savunma ve Havacılık Sanayi, gibi  değişik sahalarda icraatta bulunan şirketleriyle; yurt içi ve yurt dışı iştirakleri olan, uluslararası seviyede iş hacmi oluşturan, Türkiye’nin öncü şirketler topluluklarından birisi olan YDA Group Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı idame etmektedir.

Türk inşaat sektörünün kadim ve itibar sahibi kuruluşu Türkiye Müteahhitler Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve aynı zamanda Muğla şehri Ukrayna Fahri Konsolosluğu yapan Hüseyin ARSLAN; Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliği ve doğrudan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ile bağlantısı olan Sosyal Bilimler ve Bilimciler Vakfı’nın da Yönetim Kurulu Üyesi olarak eğitim sahasına da destekler sunmaktadır.

YDA Group’un Kazakistan’ın sosyo-ekonomik kalkınmasına sağladığı büyük esteklerden dolayı Kazakistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı aracılığı ile “Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı” almaya hak kazanan Hüseyin ARSLAN, iş insanı olarak ulusal ve uluslararası pek çok ödüle sahiptir.

Görevleri

İnşaat sektörü ve özellikle de Kamu-Özel İşbirliği (PPP) meselelerinde yurt içi ve yurt dışında konferanslara davetli hatip olarak müdahil olan Hüseyin Arslan’ın sivil toplum kuruluşlarında halen devam etmekte olan vazifeleri;


 
Fenerbahçe SK Yönetim Kurulu Üyesi  
Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili
Türkiye – Kazakistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Uluslararası Müteahhitlik  Hizmetleri Meclisi Üyesi
 YDA Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı
 ODTÜ Mezunları Derneği   

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?