28 / 04 / 2024

Hüsrev Kutlu: Yapılacak projeleri hayata geçireceğiz!

Hüsrev Kutlu: Yapılacak projeleri hayata geçireceğiz!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Av. Hüsrev Kutlu Hüsrev Kutlu, Adıyaman 'ın plan ve projelerinin ekipler tarafından yapıldığına dikkat çekti. Kutlu, "Yapılacak projeleri hayata geçireceğiz" dedi




AK Parti Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Av. Husrev Kutlu, Radyo Kral'da Gazeteci Yazar Burak Cansel'in sorularını cevapladı. 


AK Parti'nin Belediye Başkanlığı adayı olarak gösterilmesinin kendisi için onur olduğunu ve yıllardan beri partisine hizmetten geri durmadığını dile getiren Hüsrev Kutlu, Adıyaman'ın plan ve projelerinin ekipler tarafından yapıldığına dikkat çekti. 

Hüsrev Kutlu katıldığı programda şu ifadeleri kullandı: "Adıyaman için projelerimiz var. Ayrıca ihtiyaç duyulan projeler içinde ekibimiz ve mühendislerimiz çalışmalarını yapıyor. Adıyaman neye ihtiyaç duyarsa, hepsi yapılacaktır. 

Ancak hayali projeler değil de, yapılacak projeleri hayata geçirmeye çalışacağız. Aday adayı arkadaşlarımızın birçoğu ile İl Başkanımız aracılığı ile bir araya geldik. Onların proje ve fikirlerinden faydalanmayı da düşünüyoruz, yeter ki bizlere proje ve öneri getirsinler. 

Adıyaman'da ulaşımdan, otoparklara, AVM'lerden 5 yıldızlı otellere ve yeni cazibe merkezlerine kadar her alanda Adıyaman'a hizmet etmek için projeler hazırlıyoruz. Raylı sistem, gece otobüsleri ve iş imk,nları için elimizden gelen her projeyi hayata geçirmek için çalışmalarımıza başlayacağız Adıyaman Halkı bizleri uygun görüp oy verip belediye başkanı seçerlerse, Adıyaman'da yapılması gereken her türlü hizmeti tüm Adıyaman'la beraber yapmaya çalışacağız. Ben Adıyaman'da yaşayan herkesle görüşmek ve elini sıkmak istiyorum. Her eve gitmeyi, her esnafın kapısını çalmayı istiyorum, inşallah tüm halkımızı birebir ziyaret etmeye çalışacağım. 

Seçildiğim takdirde, Eğriçayı Projesini hemen hayata geçireceğim, bu proje Abdulkadir Kırmızı'nın projesi olabilir emeği geçenlere teşekkür edip onlarla beraber bu projeleri tamamlayacağız. 

Kültür merkezi, piknik ve mesire alanlarını çoğaltıp, şehir merkezinde de, bu faaliyetleri ön plana çıkaracağız. 

Kadınlar için çalışma sahaları, sosyal etkinlikler ve iş alanları oluşturmaya çalışacağız, belediyede görevini yapan herkes işine devam edecek, çalışana karışılmayacak, emeğini hak eden herkese emeği verilecektir. 

Yönetim kısmında bazı değişikliklere gideceğiz, vatandaşın işi bana gelmeden çözülecek, benimle çözülecek bir iş olursa ben üzülürüm, önemli olan işin bana gelemeden belediye çalışanları tarafından çözülmesidir. 

Ayrıca projelerimiz arasında, trafik sorunu, spor analarının oluşması, kentsel dönüşüm alanları, yeni cazibe merkezleri ve alanları oluşturulacaktır. 

Hiçbir aday adayına kırgın ve dargın değilim, ben yeni ve beyaz bir sayfa açtım, herkes içinde beyaz bir sayfa açmaya hazırım. Sadece aday adayı Mehmet Emin Taş'dan özür diliyorum. Aday adaylığı sürecinde onun aday olmaması gerektiğini dile getirmiştim ancak yaptığımız toplantıya, kendiside katılıp bana desteklerini dile getirdi. Kendisine teşekkürlerimi dile getirmek istiyorum. 

Adıyaman'da bağımsız aday çıkacağını düşünmüyorum. Abdulkadir Kırmızı'nın bağımsız bir aday olarak çıkmasını istemem ve çıkacağını düşünmüyorum. Kendisinin güçlü bir taraftarı var ve aynı zamanda güçlü birde ekibi var. AK Partiye güç katmıştır ve ileriki süreçte AK Partide farklı yerlere geleceğini düşünüyorum. 

Aday adayları olan birçok kişinin de beni desteklediğini ve projelerinin benimle paylaştığını da söylemek istiyorum bu arkadaşlarla tekrar bir araya gelip projelerini ve fikirlerini değerlendireceğiz. 

Adıyaman'da yaşayan her kişinin oyuna talibim. Aleviler için pozitif ayrımcılık düşünüyorum. Bir Cem Evi yapılacaksa belediye en çok onlara destek vermelidir, yine memleketimizde yaşayan farklı inançlardaki kişiler içinde pozitif ayrımcılık yapılmalı ve onlar inançlarını dilediği gibi yaşamalıdırlar." 


Adana İlk Haber


Geri Dön