27 / 04 / 2024

İshak Taşçı: Derneklerimiz için 'Yörekent' projesini hayata geçireceğiz!

İshak Taşçı: Derneklerimiz için 'Yörekent' projesini hayata geçireceğiz!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Derneklerimiz için hazırladığımız projede sona geldiğimiz 'Yörekent'in inşaat çalışmalarına başlamak için sabırsızlanıyorum. Karadeniz'de ilk olacak projeleri biz hayata geçireceğiz" dedi...



Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Derneklerimiz için hazırladığımız projede sona geldiğimiz 'Yörekent'in inşaat çalışmalarına başlamak için sabırsızlanıyorum. Karadeniz'de ilk olacak projeleri biz hayata geçireceğiz" dedi.


ATAKUM Belediye Başkanı İshak Taşçı, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu (SAMGÜDEF) Başkanı Dr.Abdullah Taşkın ve federasyon üyesi derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Atakumda şu an 150 binin üzerinde bir nüfusun yerleşik olduğunu, bunların büyük bir kısmının değişik illerden ve ilçelerden geldiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Nereden gelirsek gelelim, hepimiz Atakumluyuz. Bu bilinç içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir. Derneklerimiz için hazırladığımız,proje ve yer çalışmalarında sona geldiğimiz 'Yörekent' in inşaat çalışmalarına başlamak için sabırsızlanıyorum. Karadeniz'de en ve ilk olacak projeleri biz hayata geçireceğiz" diye konuştu. 


DÜNYANIN SONU DEĞİL 


Başkan Taşçı, Engelliler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda ise Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı," Engelli olmak dünyanın sonu,okumaya,öğrenmeye,sosyal hayata katılmaya mani değildir. O nedenle, Atakum Belediyesi olarak bu durumdaki vatandaşlarımızın yaşama sevinçlerini kaybetmeden, üretken, aktif bireyler olarak toplumsal hayatta rol üstlenmelerini ve güçlerini kullanabilmelerini sağlayacak önlem ve düzenlemelerin hayata geçirilmesi için büyük bir gayret içerisindeyiz.Engelli ürün satış noktaları, engelsiz evler, yollar oluşturarak çözüm odaklı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.



Haber Gazetesi 


Geri Dön