28 / 04 / 2024

Hyundai Bayon'da bahar kampanyası! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hyundai Bayon'da bahar kampanyası! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hyundai, en beğenilen otomobillerinden biri olan Hyundai Bayon'u kapsayan kampanyasını başlattı! Hyundai Bayon'u şimdi satın alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! Peki, Hyundai Bayon fiyatları ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...



Hyundai Bayon da bahar kampanyası! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hyundai Bayon'da Nisan ayına özel bahar kampanyası başlatıldı. Hyundai Bayon'a özel düzenlenen bahar kampanyası, 1 Nisan 2022 ve 30 Nisan 2022 tarihleri arasında geçerli olacak. Hyundai tarafından düzenlenen kampanya kapsamında Hyundai Bayon alımlarında ödemeler 6 ay sonra başlıyacak.

Hyundai Bayon, ödüllü SUV ailesinin özelliklerini taşıyor. Hyundai Bayon, şık stili, geniş iç hacmi ve sahip olduğu akıllı teknolojilerle kendini diğer SUV'lardan ayırmayı başarıyor.

Hyundai Bayon fiyatlarına 15 bin TL zam! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

48V Hafif Hibrit Sistem ile donatılabilen Hyundai Bayon, şehir içi ve şehir dışı yolculuklarda tüm ihtiyaçları tek seferde karşılayabiliyor. Gelişmiş Sürüş Asistanı Sistemleri’ne sahip olan Hyundai SmartSense sayesinde geniş kapsamlı bir güvenlik paketi sunan Hyundai Bayon sürücülerine her an güvenlik hissini yaşatmayı hedefliyor.

411 Litre geniş bagajı ile dikkat çekmeyi başaran Hyundai Bayon, 10.25 inç büyüklüğünde dijital gösterge paneli ve bölünmüş ekran özelliğine sahip 10.25 inç merkezi dokunmatik ekran gibi son teknoloji ürünlerine sahip. 

Hyundai Bayon fiyatlarına 15 bin TL zam! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...Güvenlik konusunda segmentinde öne çıkmayı başaran Hyundai Bayon, pek çoğu standart donanım olarak sunulan Hyundai SmartSense güvenlik özelliklerinden oluşan kapsamlı bir listeyle geliyor. Bayon'un merkezi dokunmatik ekranın sunduğu Apple CarPlay desteği ile akıllı telefonunuzu bağlayarak telefon fonksiyonlarınızı büyük ekrana kolayca yansıtabilirsiniz.

Hyundai, Bayon ile yolculukların tadını çıkarabilmeniz için 5 Sene 100.000 Km Hyundai onarım güvencesi sunuyor.

Peki, Hyundai Bayon fiyatları ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...


Geri Dön