13 / 05 / 2024

Hyundai Tuscon Hibrit'e son dakika zammı! Tuscon’un hibrit modeline tam 93 bin TL zam geldi!

Hyundai Tuscon Hibrit'e son dakika zammı! Tuscon’un hibrit modeline tam 93 bin TL zam geldi!

​​​​​​​Hyundai Tuscon’un hibrit modeline son dakika zammı geldi. Teknolojiye ayak duydurarak hibrit araç sahibi olmak isteyenler, Hyundai’nin Tuscon Hibrit modelini satın almak için artık 93 bin TL fazla ödemek zorunda kalacaklar. İşte 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...



Hibrit araçlar yaygınlaşmaya başladıkça vatandaşlar da hibrit araçların fiyatlarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, Hyundai, hibrit modeli olan Tuscon Hibrit’in mayıs ayı fiyat listesini yayımladı. Açıklanan listede Tuscon Hibrit’in tam 93 bin TL zamlandığı görüldü.

Hyundai Tuscon Hibrit e son dakika zammı! Tuscon’un hibrit modeline tam 93 bin TL zam geldi!

HİBRİT ARAÇ NEDİR?

Hibrit araç, hareket etmek için birden fazla enerji kaynağı kullanan araçlara deniyor. Başka bir deyişle, bu tip araçlarda, standart olarak benzinli ve elektrikli motora yer veriliyor. Fosil yakıtlara olan bağımlılığın azalmasına imkân veren elektrik motoru, aracın performansının artmasında hatırı sayılır bir rol oynuyor. Otomobil markaları, sürücülerin beklentilerini tam olarak karşılayabilmek amacıyla ürettikleri araçlarında paralel, seri, hafif ve plug-in olmak üzere dört farklı hibrit teknolojisinden birini kullanıyor.

Peki, Hyundai Tuscon Hibrit’in fiyatı ne kadar oldu? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön