03 / 05 / 2024

İ-Deco fuarı martta İstanbul'da düzenlenecek!

İ-Deco fuarı martta İstanbul'da düzenlenecek!

Evlerden ofislere, peyzaj mimarisinden iç tasarıma kadar tüm yaşam alanlarına dair özgün dekorasyon, mobilya ve tasarım fikirlerinin buluştuğu İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı 3-6 Martta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.  



Evlerden ofislere, peyzaj mimarisinden iç tasarıma kadar tüm yaşam alanlarına dair özgün dekorasyon, mobilya ve tasarım fikirlerinin buluştuğu İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı (l-DECO), 3-6 Martta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.
600 marka katılacak

Fuara, bu yıl dünyadan 600 markanın katılması ve 20 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor, italya, ingiltere, İspanya, Yunanistan, Ukrayna, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, Mısır, İran ve İsrail gibi ülkelerden ziyaretçileriyle de dikkati çeken fuarın son gününde, katılımcı markaların sergiledikleri ürünler satışa çıkacak. Fuarın özel bir bölümünde tasarımın marka isimleri, gelecek trendlere dair öngörülerini sergilerken, fuaye alanındaki Genç Tasarımcı bölümünde genç profesyoneller yaratıcı fikirlerini somutlaştırma ve sergileme imkanı bulacak.

Bu sefer sanat için inşa etti

İstanbul Bağdat Caddesi'nde yer alan Varyap Yaşam ve Sanat Merkezi, Seçkin Pirim heykel sergisiyle açıldı. 6 şžubat'a kadar görülebilecek sergide Seçkin Pirimin son dönem işlerinden seçilmiş 6 eseri sergileniyor. Eserler 13 Ocak- 6 şžubat tarihleri arasında görülebilecek. Yeni bir yaşam tarzını konuklarına sunan Varyap Yaşam ve Sanat Merkezi, Kerem Erginoğlu, Elmon Pekmez ve Varyap mimarları tarafından dizayn edildi. Açılışta konuşan Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, yeni bir yaşam tarzını halka sunmaktan son derece mutluluk duyduklarını belirterek, 'Yaptığımız binaları sanatla yoğuruyoruz. Bu felsefemizi şimdi Varyap Yaşam ve Sanat Merkezi'ndeki misafirlerimizle paylaşıyoruz. çünkü biz insanların evlerine, işlerine giderken veya alışverişte öncelikle bir sanat eseriyle karşılaşmasını istiyoruz' dedi.
Bugün

 


Geri Dön