03 / 05 / 2024

İBB, Boğaziçi Yönetim ve TOKİ Suriyeli çocuklar için oyuncak kampanyası başlattı!

İBB, Boğaziçi Yönetim ve TOKİ Suriyeli çocuklar için oyuncak kampanyası başlattı!

Türkiye’nin bir çok ilinde ve de ilçesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor..



Gelişen teknoloji ve insanlığın ulaştığı duyarlılık neticesinde dünyanın bir ucunda yaşanan acılar herkes tarafından bilinmekte ve hissedilmekte...Ülkemize komşu topraklarda yaşanan üzücü olaylar ve mağdurları ise yanıbaşımızda..Suriyeden gelen aileler ve onların seçemedikleri bir dünyaya gözlerini açan masum çocukları ilgi ve destek bekliyor..Savaşta barışta dünyanın her yerinde her noktasında çocuk çocuktur ve bunu rahatça yaşayabilmelidir.

 

Gezegenimizin ileride daha yaşanılası daha huzurlu bir hale gelmesi yarının büyükleri olan çocukların yüzlerinin gülmesine ve iyi anılar biriktirmesine bağlıdır... Çocuklara birlikte yaşama duygusunu ve de komşuluk bilincini yalnızca anlatmakla değil aynı zamanda onlara kendi elleri ile mutlululuk kaynağı oyuncaklarını paylaşmalarını öğütleyerek öğretebiliriz.

Neşe paylaştıkça çoğalırken keder paylaşmakla azalır. Bugün büyükler büyüklerin acısını paylaşırken çocuklarımıza kendi mutluluklarını diğer çocuklarla paylaşmak düşüyor.

 

Onlar savaşın masum yüzleri Suriyeli çocuklar...

 

Oyuncağımı onlar da gülsün diye bağışlıyorum

Site Yönetimlerimizde ki oyuncak kumbaraları bağışlarınız için hazırlandı.

Sizleri Bekliyor...



Geri Dön