28 / 04 / 2024

İBB, Büyükdere Caddesi'nin trafiğine neşter vuruyor!

İBB, Büyükdere Caddesi'nin trafiğine neşter vuruyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Büyükdere Caddesi-Levent-Gültepe Kavşak Projesi çerçevesinde trafik düzenlemesi yapacak. Böylece Kağıthane ile Beşiktaşı birbirine kesintisiz bağlanabilecek



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Büyükdere Caddesi-Levent-Gültepe Kavşak Projesi çerçevesinde trafik düzenlemesi yapacak. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kağıthane ile Beşiktaşı birbirine bağlayan Talatpaşa Caddesi Gültepe alt geçidi, Gültepenin
 Levent-Maslak, Sarıyer-TEM-Fatih Sultan Mehmet, Leventin Gültepe-Zincirlikuyu-D100 ulaşımı kesintisiz ve sıkıntısız aşılacak.

Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğünün hazırladığı projeyle Büyükdere Caddesi Kanyon Alışveriş Merkezi önünde bulunan sinyalize kavşak, D-100 tarafına taşındı. Gültepe tarafından gelen araç trafiği, Maslak-TEM-Fatih Sultan Mehmete ulaşımları Gültepe alt geçidine alternatif olarak Ecza Sokaktan çıkarak revize edilen sinyalize kavşak ile sağlanacak.

Zincirlikuyu ve Levent tarafından gelenler, Büyükdere Caddesi Levent-Fatih Sultan Mehmet ayrımından hemen sonra "U dönüşü" yaparak Gültepe-Zincirlikuyu-D100 ulaşımları kesintisiz olarak sağlanacak. Yeni düzenleme kavşak inşaatlarının Ramazan Bayramına kadar bitirilmesi planlanıyor.

AA


Geri Dön