29 / 04 / 2024

İBB İstihdam Ofisi'nin 4'üncüsü Sancaktepe'de yarın açılıyor!

İBB İstihdam Ofisi'nin 4'üncüsü Sancaktepe'de yarın açılıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun işsizlik soruna çözüm olacağını vaat ettiği Bölgesel İstihdam Ofislerinin 4’üncüsü Sancaktepe’de yarın açılıyor...



İş arayan vatandaşları özel sektördeki işveren firmalar ile bir araya getiren Bölgesel İstihdam Ofisleri, İstanbul geneline yayılıyor. İBB'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; Küçükçekmece, Şişli ve Kartal’dan sonra Sancaktepe'de de Bölgesel İstihdam Ofisi açılıyor. 

Sancaktepe Bölgesel İstihdam Ofisi’nin açılış töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile sanayiciler, İBB Bürokratları ve istihdamı sağlanan gençlerin katılımıyla yarın yapılacak.

Dinamik, yetkin, güler yüzlü ve samimi çalışanlarıyla vatandaşın işsizlik problemine hızlı çözüm üretmeyi hedefleyen Bölgesel İstihdam Ofisleri’nin ilki, Haziran 2019’da Küçükçekmece’de açılmıştı. 2020 yılı Şubat ayında ise Şişli ve Kartal’da iki yeni Bölgesel İstihdam Ofisi hizmete açılmıştı. 

İBB Bölgesel İstihdam Ofisleri eliyle bugüne kadar 5 binin üzerinde İstanbulluya iş fırsatı sağlandı. 

TÖREN BİLGİSİ:

Tarih: 29 Temmuz 2020 Çarşamba

Saat: 11.00

Adres: SANCAKTEPE BÖLGESEL İSTİHDAM OFİSİ

Eyüp Sultan Mahallesi, Kalender Sokak No:5 Sancaktepe/İstanbul (İBB Sancaktepe Eyüp Sultan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi) 

Kanal İstanbul Çok Disiplinli Değerlendirme kitabı çıktı!


Geri Dön