13 / 05 / 2024

İBB, kenti sanal ortama aktarıyor!

İBB, kenti sanal ortama aktarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB), İmarcılık ve şžehircilik Daire Başkanlığı arşivlerindeki belgelerin dijital ortama aktarılarak elektronik arşiv oluşturulması içi ihale açtı



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB), İmarcılık ve şžehircilik Daire Başkanlığı arşivlerindeki belgelerin dijital ortama aktarılarak elektronik arşiv oluşturulması içi ihale açtı. Planlama Müdürlüğü tarafından yürütülen ihale ile arşivlerdeki belgeler ve veriler dijital ortama aktarılarak bilgilere daha kolay ulaşılması ve birbirleri ile bağlantılı hale getirilmesi hedefleniyor. İşe başlama tarihinden itibaren 270 gün içinde bitirilmesi gereken ihalenin gerçekleşme tarihi ise 6 Aralık 2010.
 
İstanbul"un dijital ortama aktarılması için harekete geçen Coğrafi Bilgi Sistemi Müdürlüğü de mevcut kent bilgi sisteminin işletilmesi ve GIS amaçlı uygulama programlarının yazılması için başka bir ihale düzenledi. 3 Aralık 2010 tarihinde yapılacak olan ihale ile belediye bünyesindeki coğrafi bilgiler sisteme aktarılacak.  

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön