Ekonomi

İBB promosyonları kaç TL? İBB promosyonları ne kadar? İşte detaylar!

İBB promosyonları kaç TL? İBB promosyonları ne kadar? İBB promosyonları artacak mı? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!Emeklilerden sonra sırada kamu kuruluşlarında çalışanların maaşları konuşulmaya başlandı

 Emekli promosyonları son zamanlarda en çok araştırılan konulardan biridir. Emeklilerden sonra sırada kamu kuruluşlarında çalışanların maaşları konuşulmaya başlandı. Peki İBB promosyonları ne kadar, kaç TL?

İşte İBB promosyonlarına dair merak edilen detaylar…

İBB PROMOSYONLARI ARTACAK MI?

Emeklilerin maaşlarını taşımaları Ağustos ayı boyunca sorgulanan ve gündemin ilk sıralarına yerleşen yerleşmiştir. Maaş promosyonları, şimdi de kamu kuruluşlarında çalışanların maaşlarıyla yeniden gündeme gelmektedir.

Adalet Bakanlığı, bazı üniversite ve belediyelerin çalışanlarına maaş aldıkları bankalardan yapılan promosyon ödemelerinden sonra gözler en çok çalışana sahip büyükşehir belediyesi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının maaş promosyonlarına çevrildi. Taşeron çalışan ve iştiraklerde çalışanlarla birlikte yaklaşık 100 bine yakın personelin bulunduğu İBB banka promosyonları ile ilgili dikkat çeken bir hamle geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Finansman Şube Müdürlüğü 8 Ağustos 2022 yılında Yapı ve Kredi Bankası'ndan promosyon ücretlerinin artırılması ile ilgili resmi yazılı talepte bulundu.

İBB MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR?

2022 İBB maaş promosyonu maaşlara göre değişiklik göstermektedir. Promosyon ücretlerinin artırılma talebinin olumlu karşılanırsa böyle bir durumda, net promosyon ücretleri de belli olacaktır.

Boğaz geçiş ücreti açıklaması! Vergi ve harçlara güncelleme yapıldı! İşte detaylar!

Domateste fiyat farkı açıldıkça açıldı! Tarla fiyatı ve market fiyatı şaşkınlık yarattı! İşte detaylar!

Yerli otomobil TOGG hakkında yeni gelişme! Anlaşma yapıldı! İşte detaylar!