Ekonomi

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi… Sebebi ise geçtiğimiz günlerde sunulan ve AK Parti ile MHP oylarıyla reddedilen ulaşıma zam talebi… İBB, toplu ulaşım esnafının fahiş akaryakıt zamları nedeniyle istediği ek zam talebini, Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne (UKOME) sunmuştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul’da ulaşımın duracağı yönünde açıklamalar yapıyor. Sebebi ise geçtiğimiz günlerde sunulan ve AK Parti ile MHP oylarıyla reddedilen ulaşıma zam talebi… İBB, toplu ulaşım esnafının fahiş akaryakıt zamları nedeniyle istediği ek zam talebini, Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne (UKOME) sunmuştu.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından, ‘’Amaç İBB ve İETT’yi batırmak’’ değerlendirmesinde bulunmuştu. Söz konusu teklifin 10 gün içerisinde yeniden gündeme getirilmesi bekleniyor.

İBB UKOME’de geçtiğimiz günlerde ulaşıma ek zam talebi değerlendirildi. Taksi, metro, metrobüs, otobüs, dolmuş gibi yüzde 50, servise yüzde 40 zamla, indirimli öğrenci kullanımının 25 yaşla sınırlandırılması teklifi oy çokluğuyla reddedildi.

İBB, İETT'nin akbillere zam talebinin reddedilmesine tepki gösterdi

İETT'den akbillere zam açıklaması! Beklenen haber sonunda geldi

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!