Ekonomi

İBB'den müjde! İstanbulkartı olana faizsiz, masrafsız 2500 TL

Dijital Bakiye adı verilen kampanya Fibabank tarafından 500 lira - 2500 lira arasında faiz ve masraf olmadan 5 taksitle ya da 2500 lira - 5000 lira arası uygun faizle 24 ay vade ile kullandırılan bir kredi kampanyası.  Peki kampanya koşulları neler?Dijital Bakiye adı verilen kampanya Fibabank tarafından 500 lira - 2500 lira arasında faiz ve masraf olmadan 5 taksitle ya da 2500 lira - 5000 lira arası uygun faizle 24 ay vade ile kullandırılan bir kredi kampanyası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin alt şirketlerinden BELBİM AŞ ve FibaBank arasında sağlanan iş birliğiyle beraber, İstanbulkart Mobil kullanıcılarına 2 bin 500 liraya kadar faizsiz ve masrafsız 5 ay vadeli, 5 bin TL'ye kadar ise uygun faizli ve 24 ay vadeli fırsatı sunuluyor. 

Peki kampanya koşulları neler?

Dijital Bakiye adı verilen kampanya Fibabank tarafından 500 lira - 2500 lira arasında faiz ve masraf olmadan 5 taksitle ya da 2500 lira - 5000 lira arası uygun faizle 24 ay vade ile kullandırılan bir kredi kampanyası.
Üye kullanıcılar, kampanya dahilinde + Dijital Bakiye başvurusnu Belbim dijital kanallarına yapılabilecek. Onaylanan bakiyeler FibaBank tarafında, kart sahiplerinin dijital kartlarına yüklenecek.

+ Dijital Bakiye kampanyasına sadece Belbim’e ait dijital kanallar üzerinden yönlendirme yapılan FibaBanka kanallarından başvuru yapılabilmektedir.

İstanbulkart’a para aktarabilmek için bir adet fiziksel kartın, İstanbulkart Mobil’e tanımlı ve kişiselleştirilmiş olması gerekmektedir.

Dijital kart ve İstanbulkart limitleri aylık güncellenmekte olup kampanyadan faydalandırılabilecek tek seferde ve maksimum tutar aylık 5.000 TL ile sınırlıdır.

Kampanya ne zaman başlıyor, ne zaman sona eriyor?

Ayda yalnızca tek sefer kampanyadan faydalanılabilir. Diğer aylarda tekrar faydalanmak istenilirse dijital kartın kullanılabilir limiti, 5.000 lira olmalıdır.

İstanbulkart Mobil’den aktarılan kredi miktaro, para transferi özelliğinden yararlanılarak kişiselleştirilmiş İstanbulkart’a transfer edebilir. Verilen talimat ile NFC teknolojisine sahip akıllı telefonlardan, biletmatiklerden, toplu ulaşım geçiş ve ödeme cihazlarından ya da İstanbulkart’ın geçtiği alışveriş ödeme noktasındaki POS cihazlardan tanımlanabilir.

Dijital karta aktarılan tutarla İstanbul içinde tüm toplu ulaşım ödemeleri QR kodla ödenebilmektedir. Toplu ulaşım geçişlerinin yanı sıra para transferi özelliği ile İstanbulkart’a transfer edilerek BİM, CarrefourSA, A101, Migros ve Şok Marketlerde, İstanbulkart’ın geçtiği İş Bankası POS cihazlarının olduğu iş merkezlerinde, Multinet ödeme istasyonlarında, Halk Bakkallarda, BiTaksi’de, Getir’de, Beltur’da, iTaksi’de, İBB Sosyal Tesislerde, Hamidiye Su Otomatlarında, İspark otoparklarında ve daha pek çok noktada ödeme aracı olarak kullanılabilir.