23 / 05 / 2024

İBB'den Pendik'te kiralık rehabilitasyon merkezi!

İBB'den Pendik'te kiralık rehabilitasyon merkezi!

İBB Pendik'teki rehabilitasyon merkezini kiraya verecek



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Pendik´teki rehabilitasyon merkezini kiraya vermek üzere ihale açtı.
İBB Mesken Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihale ile brüt 909 metrekare kullanım alanı olan iki katlı rehabilitasyon merkezi üç yıllığına kiraya verilecek. Orta Mahalle Lale Sok. No: 2/2´de yer alan merkezin yıllık tahmini bedeli 18 bin TL olarak açıklanırken geçici teminat olarak 540 TL istendi. İhale 1 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

İBB Pendik´te rehabilitasyon merkezi kiraya verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Pendik´teki rehabilitasyon merkezini kiraya vermek üzere ihale açtı. Mesken Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihale ile brüt 909 metrekare kullanım alanı olan iki katlı rehabilitasyon merkezi üç yıllığına kiraya verilecek. Orta Mahalle Lale Sok. No 2/2´de yer alan merkezin yıllık kira tahmini bedeli 18 bin TL olarak açıklanırken geçici teminat olarak 540 TL istendi. İhale 1 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Emlakkulisi

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön