29 / 09 / 2024

İBB'den satılık Swissotel! 420 milyon TL'ye!

İBB'den satılık Swissotel! 420 milyon TL'ye!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Vişnezade Mahallesi'nde bulunan Swissotel The Bosphours Oteli'ni satışa sundu




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Vişnezade Mahallesi'nde bulunan Swissotel The Bosphours Oteli'ni satışa sundu. Tolam 72 bin metrekare alana sahip olan otelin tahmini bedeli 420 milyon TL iken, geçici teminatı ise 12 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. İhale 24 Kasım 2010 saat 12.00'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı   Encümen Salonu Saraçhane adresinde gerçekleşecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız...

Ayşe Karaduman/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 

Basında yer alan diğer haberler

Swissotel yine satılık!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Vişnezade Mahallesi'nde bulunan Swissotel The Bosphours Oteli'ni s atmak üzere yine s atışa sundu . İBB , tarafından satışa sunulan Beşiktaş Vişnezade Mahallesi'nde ki Swissotel The Bosphours Oteli 72 bin metrekare al an üzerinde bulunuyor. Otelin tahmini bedeli olarak 420 milyon TL tayin eden İBB, geçici teminatı için 12 milyon 600 bin TL olarak istedi. İhale 24 Kasım 2010 günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane adresinde gerçekleşecek.


Geri Dön