Ekonomi

İcraya düşenlere müjde! Borçlarınız silinecek

5 Eylül tarihinde gerçekleşen Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, icra takibine düşen borçların silineceği müjdesini verdi.Toplantının en merak edilen konularından biri de icralık olan kamu borçlarına ilişkin kısımdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Toplantının en merak edilen konularından biri de icralık olan kamu borçlarına ilişkin kısımdı. Peki, 2 bin TL altındaki borçlar silinecek mi? İcra borçları silinecek mi?

ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ

2 saat süren Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, icra borcu olan vatandaşlara bir müjde vererek, 2 bin lira ve altında olan borçların tasfiye edileceğini söyledi.

 

15 AĞUSTOS TARİHİ DİKKAT ÇEKTİ

Vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceği bilgisini veren Erdoğan, 15 Ağustos tarihine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,15 Ağustos 2022 tarihinden önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürüleceğini söyledi.

 

5,5 MİLYON KİŞİ BORÇLARDAN KURTULACAK

Varlık yönetim şirketlerine devredilmiş alacaklarında silinecek borçlar arasında olduğunu kaydeden Erdoğan, yaklaşık 10 milyon dosya ve 5,5 milyon vatandaşımız icra takibinden kurtulmuş olacağını bildirdi.

Arçelik çay makineleri ne kadar? Çay tutkunları buraya! 6 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ödenekte en büyük pay Hazine ve Maliye Bakanlığına gitti

Tarım Kredi Marketleri indirime doymadı! Zeytinyağında böyle fiyat görülmedi!  6 Eylül 2022 fiyat listesi