09 / 05 / 2024

İdeal Home'un kapısı Phuket Adaları'nda tatile açılıyor!

İdeal Home'un kapısı Phuket Adaları'nda tatile açılıyor!

Bu yıl 5'incisi düzenlenen İdeal Home züccaciye ev eşyaları ve çeyiz fuarı, ziyaretçilerine birbirinden ilginç hediyeler sunuyor. Ünlü Amerikalı tasarımcı Vida Shamie'ye ait yakut ve pırlantalarla süslü bir mücevher, fuarı ziyaret edecek şanslı bir kişiyi



Her yıl ev eşyaları ve çeyiz sektörünün ihracatçı, ithalatçı, üretici ve distribütör firmalarını, başta uluslararası ürün tedarikçileri olmak üzere zincir mağazalar, toptancılar, perakendeciler ve diğer müşteri grupları ile bir araya getiren fuar, bu yıl sektöre getirdiği yeniliklerin yanı sıra ziyaretçiler için de bir ilke imza atıyor.

Dünyaca ünlü Amerikalı tasarımcı Vida Shamie'ye ait yakut ve pırlantalarla süslü bir mücevher, fuarı ziyaret edecek şanslı bir kişiyi bekliyor. Yine giriş sayılarına göre ziyaretçilere hediye edilecek bir başka sürpriz ise herkesin hayallerini süsleyen Phuket Adaları'nda 3 kişiye verilecek olan tatil.

Türk markalarının global rekabette öne çıkabilmesi açısından önemli işbirliği fırsatları sunan fuar bu yıl Outlet Holü ile de toptan satışta %50 indirimli sipariş verme imkanı sağlayacak.

YENİ şžAFAK


Geri Dön