29 / 04 / 2024

Ideal Standard şimdi de Alanya’da!

Ideal Standard şimdi de Alanya’da!

Ideal Standard, kişiye özel banyolar için sunduğu yenilikçi tasarımlarını Alanya’daki yeni satış noktası NY Yılmazlar ile tüketicilerin beğenisine sunuyor.



Dünya devi Ideal Standard, Alanya’da açtığı yeni mağazasıyla Türkiye’deki hızlı büyümesini sürdürüyor. Vitrifiye, akrilik, banyo mobilyaları, armatür ve aksesuarlardan oluşan geniş ürün yelpazesi ile kaliteli, şık ve fonksiyonel banyo çözümleri sunan Ideal Standard, özgün ve fonksiyonel banyolar için gerekli tüm ürünlerini Alanyalı tüketicilerle buluşturuyor. 


Yılmazlar Grup bünyesinde açılan 5 katlı, 5.300 metrekarelik son derece şık tasarlanmış Ideal Standard mağazası ziyaretçilerin beğenisini topluyor. Ideal Standard’ın lüks segment ürünleri Jado tasarımlarının da sergilendiği mağazada her bütçeye uygun banyo ürünleri ve markanın devrim niteliğindeki teknolojilerine de yer veriliyor. 


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından açılışı yapılan ve Yılmazlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı törenin ardından mağazada sergilenen Ideal Standard armatür serileri, akrilik ürünler, banyo mobilyaları ve Jado ürünleri tüm konuklara tek tek tanıtıldı. 



Geri Dön