16 / 05 / 2024

NY Yılmazlar

NY Yılmazlar

Ideal Standard, kişiye özel banyolar için sunduğu yenilikçi tasarımlarını Alanya’daki yeni satış noktası NY Yılmazlar ile tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Yalova Dora Evleri, Yılmazlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Peki Yalova Dora Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Yalova Dora Evleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Windows 11 büyük bir güvenlik tehdidiyle karşı karşıya

Bu yılın Ocak ayında Microsoft, Windows 11'e güncellenen bilgisayarlar için bir güvenlik düzeltme eki yayınladı. Düzeltmenin amacı, Güvenli Önyükleme güvenlik mekanizmasındaki ciddi bir güvenlik açığını gidermekti. 

54 bin TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 20 indirimle arsa sahibi olma fırsatı! Arsa alacaklar sakın kaçırmayın!

Konya ili, Cihanbeyli Milli Emlak Müdürlüğü, Konya ili, Cihanbeyli ilçesi, Atçeken, Bahçelievler ve Günyüzü mahallelerinde yer alan 7 arsayı satıyor. Yüzde 20 indirim ve taksit imkanını kaçırmayın. Hemen bakın!

Ny Nova Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ny Nova Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekemece'de Nuh Deligöz tarafından kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız ve Nuh Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  Beşiktaş’ta  300 bin TL sermaye bedeli Abdurrahman Yılmaz tarafından açıldı.

Memduh Yılmazlar, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden istifa etti. Yönetim kurulunun gerçekleştirmiş olduğu 30 Nisan 2021 tarihli toplantı neticesinde, istifasının kabulüne karar verildi. 

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gül tarafından kuruldu.

Akdamar Yılmazlar Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akdamar Yılmazlar Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Yılmaz tarafından kuruldu.

Memduh Yılmazlar kimdir?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar kimdir? Memduh Yılmazlar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Yılmazlar'ın biyografisi...

NY Yılmazlar Haberi

NY Yılmazlar

Dünya devi Ideal Standard, Alanya’da açtığı yeni mağazasıyla Türkiye’deki hızlı büyümesini sürdürüyor. Vitrifiye, akrilik, banyo mobilyaları, armatür ve aksesuarlardan oluşan geniş ürün yelpazesi ile kaliteli, şık ve fonksiyonel banyo çözümleri sunan Ideal Standard, özgün ve fonksiyonel banyolar için gerekli tüm ürünlerini Alanyalı tüketicilerle buluşturuyor. 


Yılmazlar Grup bünyesinde açılan 5 katlı, 5.300 metrekarelik son derece şık tasarlanmış Ideal Standard mağazası ziyaretçilerin beğenisini topluyor. Ideal Standard’ın lüks segment ürünleri Jado tasarımlarının da sergilendiği mağazada her bütçeye uygun banyo ürünleri ve markanın devrim niteliğindeki teknolojilerine de yer veriliyor. 


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından açılışı yapılan ve Yılmazlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı törenin ardından mağazada sergilenen Ideal Standard armatür serileri, akrilik ürünler, banyo mobilyaları ve Jado ürünleri tüm...