21 / 05 / 2024

İdris Güllüce'nin 06-07 Haziran 2014 programı!

İdris Güllüce'nin 06-07 Haziran 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, beraberinde Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Müsteşar Mustafa Öztürk, müsteşar yardımcıları ve genel müdürlerden oluşan kalabalık bir heyetle Ordu iline bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek...





Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, beraberinde Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Müsteşar Mustafa Öztürk, müsteşar yardımcıları ve genel müdürlerden oluşan kalabalık bir heyetle 06-07 Haziran 2014 tarihlerinde Ordu iline bir çalışma ziyareti gerçekleştirecektir.


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ziyaret programı kapsamında, 30 Mart 2014 tarihi itibariyle büyükşehir statüsüne kavuşan Ordu, İlinde, Valilik ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, ilde yürütülmekte olan önemli projelerle ilgili bilgi alacak ve sorunların çözümü için destek sağlayacaktır.


Bakan Güllüce ve beraberindeki heyet 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Ordu ilinde gerçekleştirilecek bir bölümüne de katılarak bakanlığın çevre kirliliğini önlemek, çevre standartlarını yükseltmek ve iklim değişikliği ile mücadele gerçekleştirdiği çalışmaları kamuoyu ile paylaşacaklardır.


Ayrıca, 7 Haziran Cumartesi günü, Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, bakanlığın ilgili müsteşar yardımcıları ve genel müdürleri, belediyeler, üniversiteler ve ilgili sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin katılımıyla Ordu İli Kent Kimliği Tanıtım Çalıştayı da gerçekleştirilecektir. 



Geri Dön