03 / 05 / 2024

İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?

İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda, Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olan İdris Turan İlter kimdir? Nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte İdris Turan İlter ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



YÖNETİCİ VE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

İdris Turan İlter, 1989-2001 seneleri arasında Kuveyt Türk katılım Bankası A.Ş.’de Yönetici ve Genel Müdür Yardımcısı pozisyonlarında görev alarak çalışmalarına başarı ile devam etti.

HANGİ POZİSYONLARDA GÖREV ALDI?

2002-2005 yılları arasında Family Finans’da İcra Kurulu Üyeliği pozisyonunda görev alarak kariyer basamaklarını bir bir çıkmaya devam eden Türk iş insanı İdris Turan İlter, 2006-2011 yılları arasında Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.’de Yönetici olarak çalışmalarını sürdürdü.

 İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?

Bununla birlikte, 2011-2013 yılları arasında yine Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.’de Denetim Kurulu Üyesi olarak görev almaya devam eden İdris Turan İlter bu kurumda toplam 28 yıl görevine başarı ile devam ettikten sonra emekli oldu.

Emekli olmasının ardından, 2015-2016 seneleri arasında Bank Asya’da Yönetim Kurulu Üyeliği (TMSF adına / bankanın devriyle) pozisyonunda görev alan Türk iş insanı İdris Turan İlter, şu an Körfez GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda, Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak görevine devam ediyor.

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Erdem Tavas yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde yer aldı? Kariyerine ilk nerede başladı?


Geri Dön