Ekonomi

İhtiyaç kredisi kullanacaklar dikkat! En uygun kredi hangi bankada?

Ticari amaçlar dışında eğitim, seyahat, evlilik, taşınma, alışveriş gibi sebepler için ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar en uygun kredinin hangi bankada olduğunu araştırıyorlar. Bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinde faiz oranları sürekli güncelleniyor. İşte güncel kredi faiz oranları..Bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinde faiz oranları aylık olarak değişiyor ve dönem dönem güncelleniyor

Nakite sıkışmış olanlar, seyahat etmek isteyenler, evlenme hazırlığı yapanlar, bu gereksinimlerini gidermek için bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerini araştırıyorlar. Bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinde faiz oranları aylık olarak değişiyor ve dönem dönem güncelleniyor.
 
Yapılan son güncellemeler ile birlikte, bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinde faiz oranları yeniden belirlendi. İhtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar en uygun krediyi hangi bankanın verdiğini araştırıyorlar. 

Kamupersonelicom'da yer alan habere göre bazı bankaların ihtiyaç kredisinde sunduğu faiz oranları şöyle;

ING Bank İhtiyaç Kredisi

ING Bank, 3 ay vadeli 30 bin TL ihtiyaç kredisinde %1,64 faiz oranı sunuyor. Buna göre bu kredi türünde aylık taksit ödemesi 10 bin 396,16 TL olarak belirlenirken, 3 ayın sonundaki toplam ödeme tutarı da 31 bin 338,48 TL olarak hesaplanıyor.

Enpara.com İhtiyaç Kredisi

Enpara.com masrafsız olarak sunduğu 3 ay vadeli 30 bin TL ihtiyaç kredisinde %1,69 faiz uyguluyor. Buna göre bu kredi türünde aylık taksit ödemesi de 10 bin 408,31 TL olarak belirleniyor. 3 ay vadenin sonunda ödenecek toplam tutar ise 31 bin 224,93 TL olarak hesaplanıyor.

TEB İhtiyaç Kredisi

TEB 3 ay vadeli 30 bin TL ihtiyaç kredisinde %1,85 faiz oranı veriyor. Bu kredi türünde ise aylık taksit ödemesi 10 bin 447,25 TL olarak belirleniyor. 3 ay vade sonunda ödenecek toplam tutar ise 31 bin 491,75 TL olarak hesaplanıyor.

DenizBank İhtiyaç Kredisi

DenizBank ise 3 ay vadeli 30 bin TL ihtiyaç kredisinde %2,52 faiz imkanı veriyor. Bu kredi türünde ise aylık taksit ödemesi 10 bin 610 TL olarak belirlenirken, 3 ay vadenin sonunda ödenecek toplam tutar da 31 bin 982, 43 TL olarak belirleniyor.