19 / 05 / 2024

İkitürk İnşaat, ticari faaliyete başladı!

İkitürk İnşaat, ticari faaliyete başladı!

İmral Koman´ın yönetim kurulu başkanlığında faaliyete geçen İkitürk İnşaat Turizm ve Ticaret AŞ, şirket adresi olarak Feneryolu Bağdat Caddesi´ni seçti



İmral Koman´ın yönetim kurulu başkanlığında faaliyete geçen İkitürk İnşaat Turizm ve Ticaret AŞ, şirket adresi olarak Feneryolu Bağdat Caddesi´ni seçti. Şirket ana sözleşmesi 16 Haziran 2010 tarihinde imzalanarak aynı tarihte İstanbul Ticaret Odası (İTO)´ya kaydı yaptırılan şirketin sermayesi 500 bin TL olarak açıklandı.
Yönetim kurul başkanlığını İmral Koman´ın üstlendiği şirkette Harun Yenim başkan yardımcısı olurken Serkan Hikmet Koman´da üye sıfatı ile yönetimi girdi.
İnşaat ve taahhüt işleri yapacak olan şirket iş konusunu inşaat sektöründe kullanılan her nevi iş makinelerinin ve yedek parçalarının alımı satımı, ithalat-ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler olarak açıkladı. Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön