İhale

İl Özel İdare’den iki şehirde satılık ve kiralık gayrimenkuller!

Iğdır İl Özel İdaresi ve Nevşehir İl Özel İdaresi iki şehirde yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İhaleler 17 Eylül ve 19 Eylül’de yapılacak.


Iğdır İl Özel İdaresi ile Nevşehir İl Özel İdaresi iki şehirde yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. Iğdır İl Özel İdaresi tarafından satışa çıkarılan küçük sanayi alanı imarlı arsa Iğdır Merkez’de yer alıyor. 

Söz konusu arsanın muhammen bedeli 27 milyon 896 bin 50 TL, geçici teminat bedeli ise 836 bin 881,50 TL olarak açıklandı.

3 bin 985,15 metrekare alana sahip arsanın satış ihalesi 17 Eylül 2024 tarihinde saat 13.40’ta yapılacak. 

Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından kiraya verilecek gayrimenkuller Nevşehir Hacıbektaş, Acıgöl ve Avanos’ta bulunuyor.

İki katlı kargir özel idare binası, arsa, dükkan ve evin kiraya verileceği ihaleler 19 Eylül 2024 tarihinde saat 10.30 ile 10.55 arasında yapılacak.

Kiraya verilecek olan gayrimenkullerin aylık kira bedelleri 1.500 TL ile 8 bin 500 TL arasında değişirken, geçici teminat bedelleri ise 1.350 TL ile 6 bin 120 TL arasında değişiyor. 


IĞDIR’DA SATILIK İMARLI ARSA

Iğdır İl Özel İdaresi tarafından satışa çıkarılan küçük sanayi alanı imarlı arsanın muhammen bedeli 27 milyon 896 bin 50 TL, geçici teminat bedeli ise 836 bin 881,50 TL.

Söz konusu arsanın satış ihalesi 17 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Iğdır İl Özel İdaresinden:

2-İsteklilerin ihaleye katabilmesi için;
1-Gerçek kişilerde ;
a-Yasal yerleşim yeri belgesi ile nüfus cüzdan fotokopisi,
b-T.C. kimlik numarası,
c-)Vekâleten katılımda noter tasdikli vekaletname ve imza sirküleri
d- Ayrıca satın almak istedikleri taşınmaz mallara ait İdaremizin TR44 0001 5001 5800 7293 6382 82 nolu iban hesabına yatıracakları geçici teminat
makbuzlarını veya banka teminat mektuplarını teyit yazısı ile birlikte ihale başlama saatine kadar komisyon başkanlığına teslim etmeleri zorunludur. Banka
teminat mektubu verilmesi halinde “ teminat mektubunun geçici , süresiz limit içi olması ve teyit yazısının ibrazı gerekir.
2-Tüzel kişilerde ise
a-Vergi kimlik numarası,
b-Noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri,
c-Tüzel kişi olması halinde , mevzuat gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve /veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ihale ilanının
yapıldığı yıl içerisinde alınmış , tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge
d)İstekli şirket ise şirket ortaklarını ve bunların hisse görevlerini belirten belge.
e-Ayrıca satın almak istedikleri taşınmaz mallara ait İdaremizin TR44 0001 5001 5800 7293 6382 82 nolu iban hesabına yatıracakları geçici teminat
makbuzlarını veya banka teminat mektuplarını teyit yazısı ile birlikte ihale başlama saatine kadar komisyon başkanlığına teslim etmeleri zorunludur. Banka
teminat mektubu verilmesi halinde “ teminat mektubunun geçici , süresiz limit içi olması ve teyit yazısının ibrazı gerekir.
3- İhale işlem dosyası ve şartnameler mesai saatleri içerisinde İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel iyileştirme Müdürlüğünden bedelsiz olarak görülebilir.
4- Posta ile yapılacak müracaatlarda postadaki gecikmeler kabul edilemez.
5-İlk teklifler belirlenen Tahmini Bedelden aşağıda olmamak üzere, teklif mektubunda belirtilmek suretiyle yazılı verilecektir.
6- Tekliflerin sunulma şekli
a-Teklif mektubu, geçici teminat belgesi ve ihaleye katılabilme şartı olarak istenilen diğer belgelerle birlikte bir zarfa konularak kapatılır. Zarfın
yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır varsa kaşesi-mührü basılır. Zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı veya ticaret unvanı ile tebligata esas olarak
göstereceği açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılır.
b- Teklifler ihale saatinde İhale Komisyon Başkanlığına verilecektir.
7- Komisyonlar, gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonların ihaleyi yapmama kararı kesindir.
İLAN OLUNUR.


 

NEVŞEHİR’DE KİRALIK 5 GAYRİMENKUL


Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilecek ihaleyle Nevşehir’deki iki katlı kargir özel idare binası, arsa, dükkan ve ev kiraya verilecek.

Kira bedellerinin 1.500 TL ile 8 bin 500 TL arasında değiştiği ihale 19 Eylül 2024 tarihinde yapılacak.

NEVŞEHİR İL ÖZEL İDARESİ
İL ENCÜMENİ BAŞKANLIĞI
İLAN

Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, aşağıda cinsi, mevkii, ada parsel numarası, aylık muhammen kira bedeli, geçici teminatı belirtilen taşınmazlar (Nevşehir İl Özel İdaresi İl Encümeninin kararına istinaden) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince açık teklif usulü ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılmıştır.
Taşınmazların kira ihalesi, 19/09/2024 Perşembe günü tabloda belirtilen saatte İl Özel İdaresi Encümen toplantı salonunda, İl Encümeni tarafından yapılacaktır.
İhale Konusu taşınmazların kira süresi tabloda belirtilmiştir.
İhaleye katılabilmek için;
*         Kanuni ikametgah belgesi, nüfus cüzdanı aslı veya noter tasdikli örneğini, ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası ile varsa elektronik posta adresi
*         Vekaleten ihaleye katılma halinde istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter imza beyannamesi
*         Herhangi bir firma veya şirket ise; 2024 yılı içerisinde alınmış Ticaret Odası kayıt belgesi, Ticaret Odası sicil tastiknamesi, imza sirküsü ve yetki belgesini ibraz etmeleri şarttır.
*         Nevşehir İl Özel İdaresi Halk Bankası TR 97 0001 2009 6860 0007 0000 77 nolu IBAN’ a yatırılmış geçici teminat dekontu. (Açıklama kısmına isim, soyisim, T.C. ada parsel, geçici teminat bedeli)
*         İhale şartnamesinin okunup kabul edildiğine dair her sayfası imzalanmış ihale şartnamesi ibraz etmek suretiyle ilanda istenilen belgeleri 18/09/2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne vermeleri zorunludur.
*         İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
 

 

Maltepe Evinpark Sitesi'ndeki 16 konut 5 milyon 610 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

İzmir Rüya Konakları’nda 2 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla...  

Beton fiyatları son 3 yılda yüzde bin arttı! C30 beton fiyatı bugün ne kadar? 2024 güncel beton fiyatları