28 / 04 / 2024

İlk yerel alışveriş merkezi İzmir Park AVM açıldı!

İlk yerel alışveriş merkezi İzmir Park AVM açıldı!

Savranoğlu Grup tarafından Eşrefpaşa Yağhaneler'de 60 milyon dolara mal olan İzmir Park AVM'nin açılış törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İzmir'in ilk yerel AVM'si olan İzmir Park'ın açılışını Savranoğlu ailesinin temsilcileri yaptı.



Savranoğlu Grup tarafından Eşrefpaşa Yağhaneler'de 60 milyon dolara (yaklaşık 140 milyon TL) kurulan  İzmir  Park AVM törenle açıldı. İzmir'in ilk yerel AVM'si olan İzmir Park'a vatandaşların ilgisi büyük oldu. Yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayan AVM'nin kurdelesini ise Savranoğlu ailesinin temsilcileri kesti. 


Açılışa Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sadık Savranoğlu, Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Savranoğlu, Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Savranoğlu, Proje Mimarı Murat Erman, İzmirpark Mağaza Müdürü Fulya Gülsün, Retailvision Genel Müdürü ve İzmir Park Mağaza Kiralama Sorumlusu Şükrü Aslanyürek ve Savranoğlu ailesi ile vatandaşlar katıldı. 


Açılışta konuşan Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Savranoğlu, kentin ilk yerel AVM'sini kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

AVM'nin toplam 32 bin metrekarelik bir alana kurulduğunu belirten Savranoğlu, "Tamamen özkaynaklarımızla inşa ettiğimiz ilk yerel AVM'miz İzmir Park'ta 500 kişiye iş imkanı sağlandığı gibi, ilk LEED sertifikalı AVM olarak da bir başarıya imza attık" dedi. 


500 BİN ZİYARETÇİ 


Ayda 500 bin ziyaretçiyi hedeflediklerini kaydeden Savranoğlu, "Halkımız burada rahat alışveriş yapacak"dedi. 


NELER VAR? 


İzmir Park AVM'de 70 mağazada giyim, deri, aksesuar ağırlıklı büyük ve orta boy mağazalar; süpermarket, sinema, oyun ve sağlıklı yaşam merkezleri, kafe ve restoranlar bulunuyor. Toplam 7 salonlu 700 izleyici kapasiteli sinema ve dinlenme alanları bulunuyor. 


Karnelerini alan öğrenciler velileriyle İzmir Park'a geldi. Uçan Hollandalı Gemi çocuklara eğlenceli saatler yaşattı. Dünyaca ünlü korsan gemisi alışveriş merkezinde çocukları macera dolu bir yolculuğa çıkardı. 

Clown Art Sirk Korteji'nin gösterisinin yanı sıra palyaçolar, yürüyen kuklalar, canlı heykel gösterileri ilgi ile izlendi. 


Habertürk Egeli


Geri Dön