İş Fırsatları

İlkokul mezunları da bekçi oluyor! Çarşı ve bekçi alımı yeniden başladı! İşte bekçi alım şartları!

Bekçi alımları iki şehirde yeniden başladı! Bekçi olmak isteyenler İŞKUR sayfası üzerinden ilanlara başvuru yapabilecekler. İşte detaylar!Bekçi olmak isteyen en az ilkokul mezunu vatandaşlar İŞKUR üzerinden güncel personel alım ilanlarına başvurabilirler

Çarşı ve mahalle bekçisi alımı yeniden başladı. Bekçi olmak isteyen en az ilkokul mezunu vatandaşlar İŞKUR üzerinden güncel personel alım ilanlarına başvurabilirler.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web sitesinde çarşı ve bekçi alımı yapılacağını ilan etti. İşte detaylar!

Bekçi olmak isteyenler için İŞKUR üzerinden güncel personel alımları başladı. ve yeni bekçi ilanları da paylaşılırken Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web sitesinde çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar yayımlandı. Bu doğrultuda iki şehir için bekçi alımı yapılacağı ifade edildi. Bu ilanlar kapsamında genel şartların yanında özel şartların arandığı bekçi alımı yapılacağı belirtilerek alımların İstanbul ve Tekirdağ illerinde gerçekleştirileceği ifade edildi.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Bu ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara sahip olanlar ise daha sonrasında ilanların özel şartlarına da sahip olunması gerektiği ifade edildi. İşte aranan şartlar şunlardır;

ÇARŞI VE BEKÇİ İLANINA BAŞVURU NASIL YAPILIR VE BEKÇİ ALIMI DETAYLARI NELERDİR?

Çarşı ve bekçi ilanlarına başvuruları e-Devlet aracılığı ile yapabilirsiniz. E-Devlet şifresi ile giriş yapılarak özgeçmiş oluşturulmalı ve daha sonra ilanlara başvuru yapılabilir. Ayrıca ilanlar için belirtilen şartlara sahip olmayan adayların başvuru yapamayacağı bildirildi. Çeşitli illerde çarşı ve mahalle bekçisi alımı kamu sektörü için değil özel sektör için yapılacağı belirtildi.

Konut ve kira fiyatlarını düşürecek adım atıldı! Müjdeyi Bakan Kurum verdi! İşte detaylar!

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

İŞKUR 8 bin TL maaşla personel alımı yapacak! İşte detaylar!