İş Fırsatları

İlkokul mezunundan üniversite mezununa kadar herkese iş imkanı! 81 ilde hastanelere iş başvuruları başladı!

Türkiye genelinde özel hastanelere 1800'den fazla personel alımı yapılacak. Peki başvuru şartları ne oldu? İşte ayrıntılar...Bir kariyer sayfası üzerinden ve İŞKUR üzerinden peş peşe ilanlar duyuruldu

Türkiye'nin 81 ilinde hastanelere personel alımı yapılacak. Bir kariyer sayfası üzerinden ve İŞKUR üzerinden peş peşe ilanlar duyuruldu. Yayımlanan ilanlarda Türkiye'de birçok şehre en az ilköğretim mezunu adaylar arasından personel ve işçi alımı yapılacak. Özel hastaneler bünyesine yapılan bu personel alımları için başvurular başladı. Finans7.com'da yer alan habere göre başvuruya ilişkin detaylar şu şekilde: 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Çok sayıda kadroya yapılan personel alımında adayların aşağıdaki başvuru genel koşullarını taşıması gerektiğine yer verildi:

 

KARİYER İLANLARI

İlanlar 2 sayfa üzerinden şu şekilde yayımlandı:

Peki başvurular nasıl yapılacak, İşte ayrıntılar...

 

Kariyer sayfasında yayımlanan ilanlara gitmek için aşağıdaki linki kopyalayarak yeni sekmede açın. https://www.kariyer.net/is-ilanlari/?kw=hastane

İŞKUR İLANLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımı ilanlarına baktığımızda farklı pozisyonlara personel alınacağı yayımlandı. İŞKUR üzerinden paylaşılan toplamda 31 ilanda aşağıdaki kadro ve şehirlere personel alımı yapılacağına yer verildi:

İŞKUr personel alımına başvurular esube.iskur.gov.tr adresi aracılığıyla alınıyor. Söz konusu linkten İŞ İLANLARI kısmına tıklayıp, iş arama sayfasında İŞYERİ UNVANI kısmına oradan da HASTANE yazıp ARA butonuna tıklayın. Bu şekilde ilanlara ulaşabileceksiniz.

ÜNİVERSİTE HASTANELERİNE PERSONEL ALIMI YAPACAK ÜNİVERSİTELER

Üniversite hastanelerine yapılan personel alımlarının detayları şu şekilde: 

Düzce Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa  Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi.

TOPLAMDA 1.800'DEN FAZLA PERSONEL ALINIYOR

Kariyer üzerinden yayımlanan 1.361 ilan ile çok sayıda personel alınırken İŞKUR ve üniversite hastaneleri ilanlarının da eklenmesi ile 1.800 civarında personel alımı yapılıyor. İlanlara nasıl başvuru yapılacağı yukarıda anlatılmıştır. Kariyer ve İŞKUR ilanları özel hastanelere yapılan personel alımlarıdır. Diğerleri ise kamuya yapılıyor.

Migros'tan beyaz ete büyük indirim! Beypiliç, Şenpiliç, Banvit fiyatları dip yaptı! İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi

ŞOK'ta bugün hangi aktüel ürünler indirimde? İşte ŞOK 11 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

A101 ayçiçek yağı ve zeytinyağı fiyatlarını düşürdü! Ayçiçek yağı 14,90 liraya indi! İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yuki Nitro Jet Skı fiyatı ne kadar? İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi...