15 / 10 / 2024

İmamoğlu Lagün, Ağustos 2011 'de teslim edilecek!

İmamoğlu Lagün, Ağustos 2011 'de teslim edilecek!

İmamoğlu Lagün, 6'şar katlı 11 bloktan oluşan ve 132 daire olarak tasarlanan bir proje. İmamoğlu Yapı'nın son projelerinden olan Lagün'ü yeni projeler takip edecek...




25 yıl boyunca 1200 'den fazla konut ve işyeri projesi gerçekleştiren İmamoğlu Yapı, en son Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği 132 konutlu İmamoğlu Lagün projesinin yaklaşık yarısını tamamlayarak Ağustos 2011 'de sahiplerine teslim edecek.
İmamoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmamoğlu, yeni projelerle yollarına devam edeceklerini mesajını verdi. Bunun için danışmanlık, satış ve pazarlama konularına yatırım yaparak Asos şžirketler Grubu Gayrimenkul Geliştirme ile anlaştıklarını kaydeden İmamoğlu, “Burada şirketin genel koordinatörlüğünü üstlenen Tolga Mildöner ve ekibi ile birlikte Lagün projesinin satış ve pazarlamasını yürütüyoruz. Buna ek olarak yeni projeler de geliştireceğiz. çünkü, Beylikdüzü bu konuda yapılacak çok işin bulunduğu bir yer ” diye konuştu.

Konumuyla dikkat çekiyor

Projenin konumuna dikkat çeken İmamoğlu, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Beylikdüzü 'nde yer alan İmamoğlu Lagün projesinin Atatürk Havalimanı'na 20 dakika uzaklıkta yer aldığını belirtti. Projenin, TÜYAP Fuar Merkezi'ne ise 5 dakika mesafede olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, Beylikdüzü'nün önemini ise, 'Beylikdüzü, havaalanı, çevredeki diğer sanayi ve fuar tesislerinin gelişimiyle birlikte yatırımcıların ve oturma amaçlı kullanıcıların yeni gözdesi durumuna yükseldi' sözleriyle anlattı.

SADECE 132 DAİRE
İmamoğlu Lagün,10 bin metrekare arsa üzerine 20 bin metrekare inşaat alanı olarak tasarlandı. Konutların kullanımına 3 bin150 metrekare ayrılırken geriye kalan 6 bin 850   metrekare yeşil alan olarak değerlendirildi. Ali İmamoğlu,   projenin, 6'şar katlı 11 bloklu ve 132 dairelik yapısıyla, Beylidüzü'ndeki yüksek katlı ve yüksek sayıdaki konutların bulunduğu projeler karşısında butik olarak nitelendirilebileceğini kaydetti.

Tel: 0 216 856 12 26
www.imamogluyapi.com


Geri Dön