27 / 04 / 2024

İmar barışını 15 Haziran'a kadar uzattık!

İmar barışını 15 Haziran'a kadar uzattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, " İmar barışıyla devletimiz ile vatandaşlarımız arasında ihtilaf konusu olan, idareyi de yargıyı da uzun yıllar meşgul eden sorunlara köklü bir çözüm getirdik ve imar barışını 15 Haziran'a kadar da uzattık" dedi...



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin belediye başkan adaylarının açıklanması dolayısıyla  Ankara  Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Ankara Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı.

"Çevreci biziz, onların çevreyle alakası filan yok"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan, Türkiye'nin enerjideki kurulu gücünün son 16 yılda 32 bin megavattan 88 bin megavata yükseldiğine dikkati çekti. Erdoğan, Erdoğan şöyle devam etti:

"Bu kapasitenin 52 bin megavatı yerli kaynaklardan oluşuyor. Son olarak Hakkari'nin ilavesiyle 81 şehrimizin tamamına doğal gazı götürmüş olduk. Bu da başarıldı. Artık doğalgazın gitmediği il kalmadı. Nüfusumuzun yüzde 80'i doğal gaz kullanabilir duruma geldi. Tabiata ve insana olan saygımızın bir tezahürü olarak 912 atık su arıtma tesisi inşa ederek, bu tesislerin sayısını 1057'ye ulaştırdık. Mavi bayraklı plaj sayımızı 127'den 459'a çıkarttık. Toplu konutta 875 bin konutla şehirlerimizin çehresini değiştirdik. İmar barışıyla devletimiz ile vatandaşlarımız arasında ihtilaf konusu olan, idareyi de yargıyı da uzun yıllar meşgul eden sorunlara köklü bir çözüm getirdik ve imar barışını 15 Haziran'a kadar da uzattık. Vatandaşlarımız, imar barışından rahatlıkla istifade edebilsinler diye."

 

İmar barışı resmen uzatıldı!
 


Geri Dön