02 / 05 / 2024

İmdat Ekşi'den yeni şirket!

İmdat Ekşi'den yeni şirket!

Hektaş İnşaat kurucularından olan İmdat Ekşi, 2012 yılında Muhammed Ali Ekşi'yle kurdukları Mist İnşaat'a yenisini ekledi. Yeni şirketleri Meskenist İnşaat Anonim Şirketi; 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.



Hektaş İnşaat kurucularından İmdat Ekşi, bugün yeni şirketi Meskenist İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu. Yönetim Kurulu Başkanlığı yapacağı Meskenist İnşaat Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ise Muhammed Ali Ekşi yer alıyor. 


500 bin TL'lik sermaye ile kurulan Meskenist İnşaat Anonim Şirketi; Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Hektaş İş Merkezi'nde kuruldu. 


Meskenist İnşaat Anonim Şirketi detayları için tıklayınız



1984 yılında kurulan Hektaş İnşaat kurucularından olan İmdat Ekşi, Hektaş İnşaat ile paralel olarak 1998’de Hektaş Grup Gayrimenkul, 2000 yılında İdeal İç Mimarlık, 2005 yılında da Hektaş Enerji'nin kurucularından olup iştiraklerinde bir fiil yöneticilik yapmıştır.


İmdat Ekşi, 2003 yılında Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı'nın kurulmasında Mütevelli Heyet Üyesi olarak görev aldı. 1991 yılından bu zamana kadar da Ekşioğlu Vakfı üyesi olarak bulundu. 


Son olarak yeni nesil enerjisini ve yılların tecrübesini birleştirerek; İmdat EKŞİ ve Muhammed Ali EKŞİ tarafından 2012 yılında, kentleşme ve kentsel dönüşüm projelerini gerçekleştirmek üzere kurulmuş olan Mist İnşaat'ı kurdu. 


Mist İnşaat ise Fikirtepe kentsel dönüşüm ve Yenisahra kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. 


İmdat Ekşi kimdir, tıklayınız



Geri Dön