19 / 05 / 2024

İMO Balıkesir Şubesi Başkanı Gürkan Özcan oldu!

İMO Balıkesir Şubesi Başkanı Gürkan Özcan oldu!

İMO Balıkesir Şubesi'nin 11. Dönem Genel Kurulu, hafta sonu oda salonunda yapıldı. İlk gün faaliyet raporu ve mali raporlar okundu. Oda üyeleri söz alarak düşüncelerini, katılımcılarla paylaştı. Kongrenin ikinci gününde seçimler gerçekleşti.



İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Balıkesir Şubesi'nin 11. Dönem Genel Kurulu, hafta sonu oda salonunda yapıldı. İlk gün faaliyet raporu ve mali raporlar okundu. Oda üyeleri söz alarak düşüncelerini, katılımcılarla paylaştı. Kongrenin ikinci gününde seçimler gerçekleşti. 


Seçimlerde mevcut Başkan Burak Sezginsoy ile Gürkan Özcan'ın listeleri yarıştı. 

Kongrede Divan heyetinde İnşaat Mühendisi Nuri Özateş başkan olarak yer alırken, Korhan Yakut, Uğur Güneri, Mehmet Güneş ve Çağatay Kömürcü'de üye olarak yeraldı. 


Faaliyet raporunda dönem içinde gerçekleştirilen çalışmalar, yapılan etkinlikler anlatıldı. Gerçekleşen eğitim ve mesleki çalışmalardan örnekler aktarıldı. Balıkesir Üniversitesi ile olan ilişkiler konusunda bilgi verildi. 


Pazar günü seçimler gerçekleşti. İki liste ile girilen seçimde kazanan Gürkan Özcan oldu. 

Özcan'ın listesinde şu isimler yer aldı: Gürkan Özcan, İsmail Eken, Alper Gündoğan, Melih Türkoğlu, Arbel Büyükyıldız, Onur Öztürk, Güney Kösem. 


Balıkesir Yeni Haber 




Geri Dön