Sektörel

İMSAD Gaziantep Anadolu Turu toplantısı gerçekleşti!

Anadolu Turuna Gaziantep' ten başlayan Türkiye İMSAD 'ın Başkan Vekili Fethi Hinginar, " İnşaat sektörüne ve ülkemiz ekonomisine yaptığımız katkıyı artırmayı hedefliyoruz " dedi..

TÜRKİYE İMSAD Başkan Vekili Fethi Hinginar, Gaziantep'te, iş dünyası temsilcileri ile Avrupa'da ve Türkiye'deki enerji verimliliği projelerinde uygulanan güncel finansman alternatifi eri ve teknolojinin en son ürünlerini paylaştıklarını belirterek, "Böylece 30 Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 30. kuruluş yılına özel olarak Anadolu Turu projesi kapsamında düzenlediği 'Sektöre 1 Gelişim Toplantıları'nın ilki, Gaziantep'ten başladı. Kentleşme ve sanayi alanında Türkiye'nin Anadolu'da önde gelen törel Gelişim Toplantısı. Türkiye İMSAD Başkan Vekili Fethi Hinginar ve Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık'm ev sahipliğinde gerçekleşti. 


Toplantıda, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Gaziyildir birlikte büyüdüğümüz paydaşlarımız ile Anadolu'daki işbirliğimizi güçlendirmeyi, inşaat sektörüne ve ülkemiz ekonomisine yaptığımız katkıyı artırmayı hedefliyoruz" dedi. 

Türkiye inşaat malzemesi sanayinin lideri 78 büyük şirketi ile alt sektörlerin tümünü temsil eden 29 derneğin çatı örgütü olan Türkiye İnşaat örnek şehirlerinden biri olan Gaziantep toplantısı, il protokolü ile sanayici, müteahhit, mimar, mühendis ve müşavirlerden oluşan 100'deıı fazla iş dünyası temsilcisinin katılımıyla büyük ilgi gördü. 


Sürdürülebilir kalkınmaya, çevresel ve toplumsal katkı sağlamaya yönelik bir çerçevenin sunulduğu Sekantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, İnşaat Teknik Değerlendirme ve Bilimsel Araştırma Kurumu (İTB) Genel Müdürü Sinan Somer, Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı (TURSEFF), İTÜ Enerji Enstitüsü, Trakya Cam, Schneider Elektrik ve Baymak temsilcileri de konuşmaları ile yer aldılar. 


Ankara Ticaret Gazetesi