30 / 04 / 2024

İMSAD ‘Pandemi Döneminde Küresel Ticareti Sürdürmek’ toplantısı 12 Mayıs'ta!

İMSAD ‘Pandemi Döneminde Küresel Ticareti Sürdürmek’ toplantısı 12 Mayıs'ta!

İMSAD, 33. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Pandemi Döneminde Küresel Ticareti Sürdürmek’ başlığıyla 12 Mayıs'ta online olarak düzenlenecek...



Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 33. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Pandemi Döneminde Küresel Ticareti Sürdürmek’ başlığı altında internet üzerinden gerçekleştirecek.

Toplantının konuşmacısı İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin; ‘Covid-19 süreci ve sonrasına yönelik dünya ekonomisi ve küresel ticaret senaryoları’, ‘Türkiye'nin büyüme ve ihracat performansı; 'Yeni Normal'in fırsat ve riskleri’, ‘Covid-19'un küresel ekonomi-politiğe etkileri; ABD-Çin gerginliğinde yeni raunt’, ‘Türkiye'nin bölgesel ve küresel ekonomi-politik gündemi ve koronavirüs sonrasına yönelik projeksiyonlar’ konularına ilişkin değerlendirmelerini katılımcılara aktaracak.

12 Mayıs 16:00 ile 17:00 arasında ZOOM üzerinden gerçekleştirilecek toplantının açılışını Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, Türkiye İMSAD Başkan Vekili Ferdi Erdoğan ise toplantının moderatörlüğünü üstlenecek. 

 


Geri Dön