06 / 05 / 2024

İnan Ailesi ile Ebru Destan arasında sular durulmuyor!

İnan Ailesi ile Ebru Destan arasında sular durulmuyor!

Eşi Mete Okay İnan'ın ailesi ile arasında hiçbir sorun olmadığını ve hep birlikte Umre'ye gittiklerini söyleyen Ebru Destan'ı İnan Ailesi yalanladı: Böyle bir şey söylüyorsa bravo ona!



'Survivor' yarışması ile yıldızı parlayan Ebru Destan ile geçtiğimiz aylarda evlendiği Mete Okay İnan'ın ailesi arasında sular durulmuyor!

DESTAN YALANLADI

İnan Ailesi'nden Sezen İnan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Mete Okay İnan'ın Ebru Destan'la ailesinin onayı olmadan evlendiğini ve ailenin İnan'ı evlatlıktan reddederek mirastan men etmeyi düşündüğünü açıklamıştı. Sezen İnan; Destan'ın, ailenin gözüne girmek için Mete Okay İnan'ı Umre'ye götürdüğünü de iddia etmişti. Destan ise Twitter'da, eşinin ailesiyle hiçbir sorununun olmadığını, Umre'ye İnan Ailesi olarak hep beraber gittiklerini yazmıştı.

ARAŞTIRAN GÖRÜR

Bunun üzerine İnan Ailesi; Ebru Destan'ı gerçekleri söylememekle suçladı: "Kendisi 'Umre'ye aileyle gittim' diyor. THY'den veya havaalanı uçuş hizmetlerinden araştırılırsa; Umre'ye ne anne Ayşe İnan, ne baba Oktay İnan, ne de ailede sözü geçen herhangi bir aile büyüğümüz ile gitmediği görülebilir. Ebru Destan, Umre'ye; oğlumuz Mete Okay İnan ve sadece uzaktan akrabamız olan ama ailemizin görüşmediği Kemal Murat İnan'la gitmiştir. Kendisi buna, 'Aileyle Umre'ye gittik' diyebiliyorsa, bravo ona!"

EŞİNDEN 6 YAŞ BÜYÜK

1976 doğumlu Ebru Destan, eşinden altı yaş büyük oludğu iddialarını "Yaşı yaşıma, huyu huyuma denk bir eşim var" diye yalanlamıştı. Ama İnan Ailesi; Mete Okay İnan'ın 6 Haziran 1982 doğumlu olduğunu söylüyor.
Sabah


Geri Dön