28 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat, Terrace Bahçe'yi iki ay erken teslim ediyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Bahçe'yi iki ay erken teslim ediyor!

İnanlar İnşaat 'ın Ocak 2010 'da çalışmalarına başladığı Zekeriyaköy 'deki projesi Terrace Bahçe,  iki ay erken teslim edildi. Proje, böylece nisan sonu yerine konut sahiplerine mart başında buluşturuldu.



İnanlar İnşaat 'ın Ocak 2010 'da çalışmalarına başladığı Zekeriyaköy 'deki projesi Terrace Bahçe, bir ay erken teslim edildi. Proje, böylece nisan sonu yerine konut sahiplerine mart başında buluşturuldu.
İnsanlara ‘doğru yaşam alanları sunma ' ilkesiyle hareket ettiklerini belirten İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Zekeriyaköy 'de bir ilki gerçekleştirerek Terrace Bahçe ile bölgenin önemli bir ihtiyacına yanıt verdiklerini açıkladı. Terrace Bahçe 'de yaşamın bir an önce başlamasını arzuladıkları için erken teslim kararı aldıklarını açıklayan İnan, “Sitedeki konutların neredeyse tamamı satıldı. İnsanlar ilkbaharı ve yaz mevsimini kendi evlerinde yaşamak istiyor. Bizde elimizden geleni yaptık ve konutları söz verdiğimiz tarihten iki ay erken teslim ettik ” diye konuştu.
Projeyi son dönem yüksek talep almasına rağmen küçük üniteli yapılaşmanın hemen hemen yok denecek kadar az olduğu bir bölgede gerçekleştirdiklerini kaydeden İnan, “Burası ilk küçük üniteli, az katlı butik site. Konsepti ile diğer projelerden ayrılıyor ve konut sahiplerine müstakil ev konforu sunuyor ” dedi. İnan, Sarıyer çayırbaşı Tüneli 'ne çok yakın bir mesafede bulunan projenin tünelin yanı sıra metroyla da özel bir konumda yer aldığını belirtti.

Fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor
Toplam 14 farklı tipte 76 konuttan oluşan Terrace Bahçe'de yer alan dairelerin yüzde 95 'i yeni sahipleriyle buluştu. Satış devam eden 3+1 ve 4+1 çatı ve bahçe dubleksi dokuz dairenin fiyat aralığı ise 750 bin TL ile 1 milyon 250 bin TL arasında değişiyor. Dörder katlı üç blok ve 76 daireden oluşan projede, büyüklükleri 56 ile 258 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 14 tipte daire bulunuyor.


Geri Dön