29 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat'tan Terrace Lido´da m²'si 4 bin dolar!

İnanlar İnşaat'tan Terrace Lido´da m²'si 4 bin dolar!

Büyükada'da inşa edilecek olan Terrace Lido´da metrekare ortalama satış fiyatları 4 bin dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor



İnanlar tarafından yapımına Eylül 2010´da başlanacak Terrace Lido, 9 bin 362 metrekarelik inşaat alanına sahip. 30 rezidans ve 2 bin metrekare ticari alanın bulunduğu Terrace Lido açık havuz, terapi havuzu ve fitness center´ı ile sakinlerine keyif dolu anlar yaşatacak. Mimarisi ve dekorasyonunda kullanılan tüm malzemelerin doğallığı ile fark yaratan Terrace Lido, büyüklükleri 89 ve 130 metrekare arasında değişen Celine, Nicole, Juliette, Claire, Sophie, Charlotte ve Isabelle olarak adlandırılan yedi ayrı tipte daireden oluşuyor. Tamamı deniz manzaralı olan daireler, 1+1 ve 2+1 olarak satışa sunulacak. Ayrıca alanları 30 ile 50 metrekare arasında değişen 25 adet dükkan bulunuyor. Arsasına 10 milyon dolar harcanan Terrace Lido´da inşaat yapımına ise 8 ila 10 milyon dolar harcanacak.

Terrace Fulya ve Terrace Bahçe´den sonra alışılan `Terrace´ kalite ve ayrıcalığını Büyükada´ya taşıyacak olan Terrace Lido´da metrekare ortalama satış fiyatları 4 bin dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. 1+1 ve 2+1 konut tiplerinden oluşan Terrace Lido´da fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor, 600 bin dolara kadar yükseliyor. 

Terrace Lido, Mayıs 2011´de konut sahiplerine teslim edilecek.  Site çevresinde, girişinde ve genel sirkülasyon alanlarında kapalı devre güvenlik kontrol TV sisteminin bulunacağı projede, güvenlik ile irtibatlı interkom, kat koridorlarında acil anons ve yangın ikaz sistemi yer alacak.

www.inanlarinsaat.com.tr

 0212 291 28 60



----

İnanlar İnşaat Lido Oteli'ni rezidans yapacak!

Lido Otel olarak Büyükada´nın plaj ve eğlence hayatında önemli bir rol oynayan anıtsal yapı, İnanlar İnşaat tarafından rezidans olarak adaya yeniden kazandırılacak.
        
İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Swissotel´de düzenlediği basın toplantısında, "Art Deco" mimari anlayışıyla inşa edilecek "Terrace Lido"nun, 20 milyon dolara mal olacağını ve inşaata 1 Eylülde başlayacaklarını bildirdi.
        
İnan, bu projeyle bir zamanlar Lido Otel olarak Büyükada´nın plaj ve eğlence hayatında önemli rol oynayan anıtsal yapının, rezidans olarak yeniden adaya kazandırılacağını ifade etti.
AA


Geri Dön