02 / 05 / 2024

İnanlar Terrace Mix'te 24 ay 0 faiz fırsatı!

İnanlar Terrace Mix'te 24 ay 0 faiz fırsatı!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

Yabancı ve de yerli yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği proje, her bütçeye uygun ödeme kolaylıkları ve de her beklentiye cevap verecek çeşitlilikte yaşam alanı seçenekleri sunuyor.



İnanlar’ın, İstanbul’un yükselen trendi Esenyurt’ ta hayata geçirdiği  Terrace Mix  projesi, özenli ve özverili bir çalışma programı ile tamamlanırken, 1.150.-TL’den başlayan peşinatlar ve kısa süre için geçerli 24 ay vade farksız, 60 aya 0.55 ile 120 aya 0.80 özel vade oranları ile cazibeli yatırım fırsatları sunuyor.


Yabancı ve yerli yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği proje, her bütçeye uygun ödeme kolaylıkları ve her beklentiye cevap verecek çeşitlilikte yaşam alanı seçenekleri sunuyor. 7 blokta, 945 konut ve 27 mağaza olarak planlanan Terrace Mix'te 1+0’dan 3+1’e kadar farklı alternatifte daireler var.


 

E-5, Metro ve Metrobüs duraklarına yürüme mesafesindeki Terrace Mix’in, İstanbul’un önemli ulaşım yollarının yanı sıra bölgenin önde gelen eğitim, sağlık ve alışveriş merkezleri ile de arasında sadece dakikalar var. Özellikle 20 dakika uzaklıktaki Atatürk Havalimanı, projeyi tüm dünyaya yaklaştırırken, yatırım değerine de değer katıyor. 


Projede İnanlar klasiği kaliteyi ve Terrace markasına özgü şıklığı hissetmek şimdiden mümkün. 


Tüm projelerle ilgili bilgi almak, özel sunum ve detaylı bilgi için merkez tanıtım ve satış ofisimizi veya Terrace Mix satış ofisimizi 09:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edebilir ve 444 2 002 no’ lu telefondan arayabilirsiniz.


 

 

İnanlar Merkez Tanıtım Ofisi: 444 2 002 Hakkı Yeten Cad. No:11 Terrace Fulya Şişli /İstanbul


Terrace Mix Satış Ofisi:Namık Kemal Mah.  Kiler Cad. No: 67 Esenyurt/İstanbul



projeye sor



Geri Dön