12 / 09 / 2024

Nidapark Çankaya’da kısa süreliğine geçerli 24 ay 0 faiz fırsatı!

Nidapark Çankaya’da kısa süreliğine geçerli 24 ay 0 faiz fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara Çankaya’da inşa edilen Nidapark Çankaya’da kısa süreliğine geçerli 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 



Nidapark Çankaya projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından  Ankara  Çankaya’da hayata geçiriliyor. Konut ve dükkanların yer aldığı Nidapark Çankaya’da satış süreci devam ediyor.

Yeni bir kampanyanın başladığı Nidapark Çankaya projesi Dikmen Vadisi'ne komşu konumu, kusursuz mimarisi ve ayrıcalıklı sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor.

Nidapark Çankaya’da kısa süreliğine geçerli 24 ay 0 faiz fırsatı!

NİDAPARK ÇANKAYA’DA 24 AY 0 FAİZ FIRSATI

Tahincioğlu Nidapark Çankaya projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire tiplerinin yanı sıra dükkanlar da bulunuyor.

Dikmen Vadisi manzaralı Nidapark Çankaya’da kısa süreliğine geçerli 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 

Yaklaşık 38 bin metrekare inşaat alanında yükselen Nidapark Çankaya amu kurumlarına olan yakınlığıyla aynı zamanda kiralama kolaylığı da sunuyor. 

Nidapark Çankaya’nın sosyal alanları arasında; Yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor salonu, güneşlenme terası,, çocuk oyun alanı, açık hava sosyal tesis alanı bulunuyor. 

TAHİNCİOĞLU NİDAPARK ÇANKAYA NE ZAMAN TESLİM? 

206 adet bağımsız bölümün yer aldığı Nidapark Çankaya projesinin teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Web.: https://www.tahincioglu.com/
Telefon: 444 48 46 

 

Balıkesir ve Sakarya’da satılık 28 arsa! 62 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gram altının 3 bin 200 TL olacağı tarih belli oldu! 

KÖY Zekeriyaköy 2. Etap'ta yüzde 30 peşinat, 60 ay vadeyle ticari üniteler satılıyor! 


Geri Dön