28 / 04 / 2024

İnanlar Terrace Mix'te fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor!

İnanlar Terrace Mix'te fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

İnanlar İnşaat imzasıyla yükselen Terrace Mix projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.Projede fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç göstererek kata ve cepheye göre değişiyor.



İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen  Terrace Mix  projesinde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.



Toplam 20 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daire büyüklükleri 34 metrekare ile başlayıp 230 metrekareye kadar yükseliyor.


Esenyurt Terrace Mix E-5'e 500 metre, Tem Bahçeşehir Gişeleri'ne 3 kilometre, Avcılar Deniz Otobüsü İskelesi'ne 6 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre ve  Marmaray Projesi'ne 17 kilometre mesafede konumlandırılıyor.



Terrace Mix Esenyurt projesinde sosyal kullanım alanları arasında projede açık ve kapalı havuzlar, yürüyüş yolu, güneşlenme terası, kapalı çocuk havuzu, kardiyo, çocuk oyun alanı,Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, otopark ve fitness gibi sosyal alanlar bulunuyor.




İnanlar Terrace Mix Konutları'nda fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç göstererek kata ve cepheye göre değişiyor. Proje  Ağustos'tan itibaren 2 yıl aylık 750 TL kira garantisi veriyor.



Terrace Mix iletişim 

Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com

Meryem KURTULDU/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön