02 / 05 / 2024

İncek Loft'u projesinde fiyatlar 8 Haziran'da yüzde 15 artacak!

İncek Loft'u projesinde fiyatlar 8 Haziran'da yüzde 15 artacak!

Hamdi Akın'ın "Halka arza çıkar gibi lansman yaptık" dediği İncek Loft projesinde 25 günde 500 daire satıldı. Lansmana özel metrekare fiyatı 3 bin TL olarak belirlendi. Fiyat 8 Haziran'da yüzde 15 artacak...



Hamdi Akın'ın "Halka arza çıkar gibi lansman yaptık" dediği İncek Loft projesinde 25 günde 500 daire satıldı. Lansmana özel metrekare fiyatı 3 bin TL olarak belirlendi. Fiyat 8 Haziran'da yüzde 15 artacak. 


İstanbul'da hayata geçirdiği ilk loft konseptini İncek Loft projesiyle Ankara'ya taşıyan Akfen İnşaat, Ankaralılardan yoğun ilgi gördü. Ankara'nın sayfiye yeri İncek'te inşa edilen projeden 25 günde 500 daire satılırken, projeyi ziyaret eden her iki kişiden birinin projeden daire aldığı ifade ediliyor. 


Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkam Hamdi Akın, 2012'de dünyanın en iyi 13 binası arasına giren Levent Loft'u İncek Loft ile Ankara'ya götürdüklerini belirterek, "İstanbul'da güven duyulan bir marka olduk.1.135 konuttan oluşan projemiz Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gördü. 25 günde 500 daire satıldı. Neredeyse kapıdan her giren iki kişiden biri ev aldı. Penatrasyon oranları yüzde 50'yi buldu" dedi. 

218 bin TL'den başlıyor Projenin hem İstanbul Loft'a göre ucuz olduğunu hem de Ankara'da bölgesindeki projelerin yüzde 15 altında satışa çıktığını ifade eden Hamdi Akın şöyle konuştu: "Metrekaresi 3 bin TL'den satışa çıktık. Daha önce açıkladığımız gibi 8 Haziran'da ise projeye en az yüzde 15 oranında zam yapacağız. 

Halka arz yapar gibi bir modelle satışa çıktık. Bu anlamda gerçek bir lansman yaptık." Arsa kendilerine ait olduğu için bölge fiyatının altında satışa çıktıklarını aktaran Hamdi Akm, indirimli satışların süreceği 8 Haziran tarihine kadar 100 adet daire daha satacaklarını söyledi. 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire tiplerin olduğu projede dairelerin fiyatları 218 bin TL'den başlıyor. 


Eski taş ocağı sahası Eski bir taş ocağı sahasında inşa edilen projede sokak seviyesinden yaya erişimine açık "alışveriş ve gezinti vadisi" olarak adlandırılan, açık, yarı-açık ve kapalı alanlar yer alacak. 2 küometre uzunluğunda yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi geniş spor alanları, profesyonel gözlem evi, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanlarını barındıran projenin yüzde 75'i peyzaj ve sosyal alan ayrılmış. 


Dünya Gazetesi 



Telefon: 0312 408 10 00

Web: www.akfen.com.tr


Geri Dön