29 / 04 / 2024

Indesit Company, Luce serisini Türkiye'ye getiriyor!

Indesit Company, Luce serisini Türkiye'ye getiriyor!

Indesit Company, yeni ankastre serisi Luce'yi Türkiye'ye getiriyor. Kendi kategorisinin en geniş ve en az enerji harcayan fırınının da içinde bulunduğu seri, özel fiyatlandırmasıyla orta gelirliyi de yakalayacak



İtalyan beyaz eşya firması Indesit Company'nin pazara yeni sunduğu ankastre serisi Luce, eylülde Türkiye'ye geliyor. Ocak, davlumbaz, kahve makinesi, şarap soğutucu, bulaşık makinesi ve 70 litre hacmiyle kendi kategorisinin en geniş ankastre fırınını da bünyesinde barındıran serinin dünyanın en az enerji harcayan ankastre koleksiyonu olduğunu belirten Indesit Türkiye Ankastre Ürünler Pazarlama Müdürü Gülizar şžit, 'Yüzde 20 enerji tasarrufu sağlayan ürün grubunu orta gelir grubunun da ulaşacağı fiyatlarla pazara sunacağız. çünkü bu sınıftaki ürünler pazarda normallerin 3 katı fiyata satılıyor' dedi.

40 MÜHENDİS 18 AY çALIşžTI
10 milyon euro yatırım ile geliştirdiği bu üründen önümüzdeki yıl dünya çapında 300 bin adet satmayı hedeflediklerini dile getiren Indesit Company Ürün Müdürü Sandra Alessandrelli ise Luce projesi için toplam 40 mühendisin 18 ay boyunca çalıştığını ifade etti.

Üç fırından biri ankastre
Indesit Company, 15 yıldır Türkiye pazarında Indesit ve Hotpoint-Ariston markalarıyla faaliyet gösteriyor. Gülizar şžit, 15 yıl önce ankastrenin adı geçmezken bugün satın alınan her 3 fırından birinin ankastre olduğunu, beyaz eşya sektörünün yüzde 7'sini ankastrenin oluşturduğunu söyledi. şžit, 'Bu rakam Avrupa'da yüzde 50-50. Türkiye'de hala tek parça beyaz eşya satın alma alışkanlığı var' dedi.
Sabah/Pınar çelik


Geri Dön