26 / 05 / 2024

İnece'de yol çalışmaları ay sonunda bitiyor!

İnece'de yol çalışmaları ay sonunda bitiyor!

İnece Belediye Başkanı Şahabettin Vardar, İnece'de 6 kilometre soğuk, 2 kilometre sıcak asfalt yapımı ile 20 bin metre kare parke taş döşeme işinin tamamlandığını, 7 kilometre de kaldırım çalışması yapıldığını söyledi.



Başkan Vardar, İnece'de 6 kilometre soğuk, 2 kilometre sıcak asfalt yapımı ile 20 bin metre kare parke taş döşeme işinin tamamlandığını, 7 kilometre de kaldırım çalışması yapıldığını söyledi. 


THA-Bir buçuk yılda İnece'nin çehresini değiştiren İnece Belediye Başkanı Şahabettin Vardar'ı makamında ziyaret ettik. Başkan Vardar, Yaz ayı boyunca İnece'nin 60 yıldır yapılmayan yol ve kaldırımlarını yaptıklarını, İnece'yi köy vasfından kurtarıp modern bir Kent haline getirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. İnece Belediye Başkanı Şahabettin Vardar, konu ile ilgili şu açıklamada bulundu, " Daha önce başlatılan ancak %30'u yapılan Arıtma tesisimizin kalan %70'lik bölümünü de tamamlayarak hizmete sunduk. Yaz boyunca 60 yıldır yapılmayan İnece yollarının yapımı için yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. 


İnece'de 6 kilometre soğuk, 2 kilometre sıcak asfalt yapımını tamamladık. 20 bin metre kare parke taş döşeme işini tamladık. Ayrıca 7 kilometre de kaldırım çalışmasını tamamladık. 


Havalar bozmadan kalan 500 metre civarında ki yolumuzu da tamamlayarak yol yapım çalışmalarımızı sonlandıracağız. Yol yapım çalışmalarımıza önümüzde ki yaz devam edeceğiz. İnece'de sokak araları dahil en ücra köşelere kadar hizmet götürecek ve yolu yapılmadık yer bırakmayacağız. 


Yaptığımız hizmetlerin hepsinin belirli süreçlere ihtiyacı var. Görev de bulunduğum süre içinde İnece halkına verdiğim tüm sözleri yerine getireceğim. Sözünü vermediğim hizmetleri de değerli halkımıza sunacağım. " dedi. 


Kırklareli Gazetesi


Geri Dön