28 / 04 / 2024

Zincirlikuyu Esentepe'de yol çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Zincirlikuyu Esentepe'de yol çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

İş dünyasının kalbi Zincirlikuyu’da tamamlanmayan yol çalışmaları, çevre halkının şikayetlerine neden oluyor. Esentepe Mithat Uluünlü Sokak’ta köstebek çukuruna dönen yollar, vatandaşları bezdiriyor.



Birçok iş merkezinin ve plazanın yer aldığı İstanbul’un gözde adreslerinden Zincirlikuyu’da tamamlanmayan yol çalışmaları, araç ve yaya trafiğini olumsuz etkiliyor. Esentepe Mahallesi Mithat Uluünlü Sokak’ta köstebek çukuruna dönen yollar sokak sakinlerini canından bezdirdi. Şişli Belediyesi tarafından haziran ayında başlatılan yol çalışmaları tamamlanmadığı için araçlar yolu kullanamıyor, yayalar yürüyebilmek için zikzaklar çizmek zorunda kalıyor.


3 YILDIR ATIK SU SOKAKTA

Bir işhanının yaklaşık 3 yıldır atık sularını kanalizasyon yerine sokağa bağlaması da sokakta ağır bir kokunun hâkim olmasına neden oluyor. Sokak sakinleri evlerinin camlarını dahi açmaya çekindiklerini belirtiyor. Sokakta yaşayanlar belediyeye yapılan şikâyetlerden sonra Zabıta ekiplerinin gelip incelemelerde bulunduğunu fakat hiçbir sonuç alınamadığından yakınıyor.

İşhanının yetkilileri ise yaşanan aksaklıkların giderilmesi için belediyenin yol çalışmasını tamamlayıp gerekli gider kanallarını inşa etmesi gerektiğini ifade ediyor.

Devam eden yol çalışması ile ilgili olarak Habertürk Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Şişli Belediyesi’nden bir yetkili çalışmaların yağmur suyu kanalı inşa etmek için başladığını belirtti ve ekledi: “Şu an için yağmur suyu kanalı inşaatı tamamlandı. Bayramdan sonra da bordür ve tretuvar çalışması yapılıp yol betonu atılacak. Bu şekilde aksaklıklar da giderilmiş olacak’’ dedi.



Habertürk


Geri Dön