23 / 05 / 2024

İnegöl Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İnegöl Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İnegöl Belediye Başkanlığı, İnegöl'de 3 işyeri ve otopark inşaatı yaptıracak. İhalesi 16 Ağustos'ta gerçekleşecek inşaatın toplam bedeli 3 milyon 394 bin 436 TL olarak belirlendi.



İnegöl Belediye Başkanlığı, İnegöl'de 3 işyeri ve otopark inşaatı yaptıracak. İhalesi 16 Ağustos'ta gerçekleşecek inşaatın toplam bedeli 3 milyon 394 bin 436 TL olarak belirlendi.


KAT KARŞILIĞI YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


İnegöl Belediye Başkanlığından:


Belediyemiz Başkanlığınca Mülkiyeti İdaremize ait Cuma Mahallesi 31 ada 60 nolu parselde yapılmak istenen kat karşılığı yapım işi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35.a) Maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin;

A) Adresi                                  :  İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sinanbey Mahallesi, Nuri Doğrul Caddesi, No: 1  İNEGÖL - BURSA

B) Telefon ve Faks No              :  0 224 715 10 10 - 0 224 713 75 26

C) E-Posta Adresi                     :  [email protected]

2 - İhale Konusu;

A) Niteliği, Yeri ve Miktarı       :  Anahtar teslim Kat karşılığı inşaat yapımı işi, Zeminkat ve asmakatın (2 adet işyeri) kat mülkiyetinin Yükleniciye (Müteahhit) verilmesi, Otoparkın idareye bırakılması ve üzerine ihalede teklif edilen bedelin aşağıdaki metrajlar çerçevesinde İdareye (İnegöl Belediyesi) ödenmesinden ibarettir.


İnegöl Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

 

 

B) Yapılacağı Yer                                  :  Turgutalp Mahallesi Kemalettin Samipaşa Caddesi No: …, Tapunun Cuma Mahallesi 11 pafta, 31 ada, 60 nolu parseli olup Alanı: 1.009,84 m² dir.

C) İşin Süresi                                         :  Sözleşmeye müteakip 365 takvim günüdür.

D) Şartnamelerin Nerden Alınacağı       ;  İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesi 5.000,00 TL karşılığında İnegöl Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Md.’lüğü Kira serisinden temin edebilirler.

3 - İhalenin:

A) Yapılacağı Yer                                  :  Cuma Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 8, İnegöl Belediye Başkanlığı Ek Hizmet Binası Meclis Salonu.

B) Tarih ve Saati                                    :  16.08.2016 Salı günü, saat 10.00’da.

C) 2886 sayılı kanunun 35.a) Maddesine istinaden Kapalı Teklif usulü ihale edilecektir.

D) Muhammen Bedel: 3,394,436.31 TL olup geçici teminat miktarı 101,834.00 TL dir.

E) Hangi Tarih ve saate kadar nereye verilebileceği; Teklifler 16.08.2016 tarih 09:45 e kadar İnegöl Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Md.’lüğü Kira servisine verilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta ile de ihale tarih ve saatinden önce idareye ulaştırılabilir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

4 - İhaleye Katılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler:

a. İsteklilerin tebligat için “Kanuni ikametgâh” adres beyanı ayrıca irtibat için telefon, faks ve elektronik posta adresi.

b. Mevzuat gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odası sicili kayıt belgesi.

b.1 Gerçek kişi olması halinde ilgisine göre Ticaret Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkarlar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge,

b.2 Tüzel kişi olması halinde, Tüzel kişiliğinin merkezinde bulunduğu yer Ticaret ve Sanayi Odasından ya da ilgili Meslek Odasından 2016 yılı içinde alınmış Tüzel kişiliğinin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.

c.3 Ortak Girişim olması halinde, Ortak Girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her birinin b1,b2 deki esaslara göre temin edecekleri belge.

5 - Gerçek kişi olması halinde, kişiye ait noter onaylı imza sirküleri, tüzel kişilik olması durumunda tüzel kişiliğe ait noter onaylı imza sirküleri, Ortak Girişim olması durumunda ise, Ortak Girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilere ait noter onaylı imza sirküleri.

6 - İstekliler adına vekâleten iştirak edene ait noter onaylı imza sirküleri.

7 -  Bu şartnamede belirtilen (%3) 101,834.00 TL tutarında geçici teminat verilmesi.

8 - İsteklilerin Ortak Girişim olması halinde, bu şartnameye ekli örneğine uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesini vermesi. (İhale üzerine kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verirler, ayrıca grubun bütün ortakları İdare ile yapılacak İhale Sözleşmesini şahsen veya vekil tayin edecekleri kişiler vasıtasıyla imzalarlar.)

9 - İsteklilerin Ortak Girişim olarak başvurmaları halinde Ortak Girişim ortak sayısı üçten fazla olamayacaktır.

10 - İsteklilerin Şartnamede yazılı esaslara göre hazırlayacağı tekliflerini vermesi.

11 - İstekliler en az 5.000.000,00 TL (BeşMilyon Türk Lirası) tutarında Bankalar nezdinde kullanılmamış nakit kredisi veya kullanılmamış teminat mektubu kredisini gösterir banka Referans mektubu vereceklerdir. Bu mektuplar ilk ilan tarihinden sonra ve bu ihale ile ilgili düzenlenmiş olacaktır.

12 - İhale dokümanı İnegöl Belediyesi Emlak ve İstimlak Md. Kira Servisinde ücretsiz görülebileceği gibi Teklif Vereceklerin satın alması zorunlu olup, doküman bedeli 5.000,00 TL den alındığını gösterir belgenin verilmesi.

13 - Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

14 - Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilir.


Geri Dön