27 / 04 / 2024

İnegöl Belediyesi'nde imar danışma hizmeti başladı!

İnegöl Belediyesi'nde imar danışma hizmeti başladı!

İnegöl Belediyesi'nin prosedürleri en aza indirmek ve iş işleyişini hızlandırmak amacıyla yaptığı yeniliklere bir yenisi daha eklendi. Ek Hizmet Binasında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne bağlı Danışma Noktasının hizmet vermeye başladı.



İnegöl Belediyesi'nin prosedürleri en aza indirmek ve iş işleyişini hızlandırmak amacıyla yaptığı yeniliklere bir yenisi daha eklendi. Ek Hizmet Binasında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne bağlı Danışma Noktasının hizmet vermeye başlamasıyla birlikte işler daha da çabuk halledilebilecek. 


Yeni İmar Servisi Danışma Noktası, vatandaşlara bina içerisinde yapacakları işlemleri daha kolay ve hızlı çözüme ulaştırmaları konusunda kolaylık sağlaması hedefleniyor. Danışma Noktası'nda yapılacak işler hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Yardımcısı Turgay Yel, 'Danışma Noktası'nda görevli personel gelen vatandaşları ilgili servislere yönlendirmede yardımcı olacak. Vatandaşlarımızın yapı denetimleri ve proje müelliflerinin ruhsat imzası, yapı ruhsatı ve ruhsat dosyası işlemlerinin takibini yapacak, vatandaşlarımız örnek dilekçe nüshalarını da yine danışma noktamızdan temin edebilecek' şeklinde konuştu. 


Bursa olay


Geri Dön