05 / 05 / 2024

ING Bank bombayı patlattı! Harcarken kazanacaksınız.. Üstelik geri ödeme olmadan

ING Bank bombayı patlattı! Harcarken kazanacaksınız.. Üstelik geri ödeme olmadan

2023 yılında banka kampanyaları bomba etkisi yapıyor. Neredeyse her gün kampanyalarını duyuran bankalar müşterilerine ve müşterisi olacaklar büyük imkanlar avantajlı tercihler sunuyor. Bu bankalardan biri de ING Bank. kısa süreyle giyim sektöründe yapacağınız alışverişlerinizde kampanya yapıyor.



ING BANK'TAN ANINDA 80 TL BONUS PARA HESABA YATIYOR

ING Bank, giyim mağazalarından kredi kartıyla yapılacak 250 TL ve üzeri harcamalarınızda 20 TL bonus para elde etmenizi sağlıyor. Toplamda ise 80 TL'ye kadar para elde edebilirsiniz.

Kıyafet alışverişi yapmak isteyen fakat yüksek fiyatlardan şikayet eden vatandaşlar, ING Bank'ın giyim alışverişlerine verdiği 80 TL bonus kampanyasını memnuniyetle karşıladı.

ING Bank bombayı patlattı! Harcarken kazanacaksınız.. Üstelik geri ödeme olmadan

ING BANK 80 TL BONUS PARA KAMPANYASI SON GÜN NE ZAMAN?

ING Bank'ın yeni ve eski müşterilerin de faydalanabileceği giyim alışverişlerine 80 TL bonus para avantajının 31 Ocak 2023 tarihinde son bulacak.  Cazip kampanya bir hafta bitecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler için ING Bank'ın mobil uygulamasını akıllı telefonlarına indirerek daha kapsamlı bilgi edinebilir.ING Bank, Hollanda merkezli küresel bir finans kuruluşudur. Bireysel bankacılık, kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve sigortacılık dahil olmak üzere çok çeşitli bankacılık ürün ve hizmetleri sunmaktadır. ING, dijital bankacılığa odaklanması ve mobil bankacılık ve çevrimiçi ödemeler gibi yeni teknolojileri benimseyen ilk bankalardan biri olmasıyla biliniyor. 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteriyor ve dünya çapında 
40 milyondan fazla müşterisi var.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön